Obavijesti

Sport

Komentari 4

Otkazali susret Atletica i Juvea u Izraelu zbog napada na Gazu

Otkazali susret Atletica i Juvea u Izraelu zbog napada na Gazu

S obzirom na aktualnu sigurnosnu situaciju, utakmica koja se trebala igrati u nedjelju na Bloomfield stadionu u Tel Avivu je otkazana, priopćili su iz Atletica

VIDEO

Atletico Madrid, s rezervnim hrvatskim golmanom Ivom Grbićem, neće u nedjelju igrati prijateljsku utakmicu s Juventusom u Izraelu jer je utakmica otkazana zbog sigurnosnih razloga.

Pokretanje videa...

Šime Vrsaljko podivljao nakon utakmice: Igrače Cityja gađao i htio se tući, morali ga obuzdati VIDEO

“S obzirom na aktualnu sigurnosnu situaciju, utakmica koja se trebala igrati u nedjelju na Bloomfield stadionu u Tel Avivu je otkazana”, priopćio je Atletico, lani trećeplasirani klub španjolskog prvenstva.

Izraelski zrakoplovi napali su u subotu okupirano palestinsko područje Gazu pa su palestinski militanti odgovorili ispaljivanjem raketa prema izraelskim gradovima. Borbe traju drugi dan nakon više od godinu relativnog zatišja duž granice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
ATLETICO DE MADRID TRAINING SESSION.

Atletico se priprema za početak sezone 15. kolovoza kada u prvom kolu prvenstva gostuje u madridskom predgrađu Getafe kod istoimenog protivnika. Susret s Juventusom, lani četvrtim u talijanskom prvenstvu, trebao mu je biti generalna proba.

Crveno-bijeli su u prvoj pripremnoj utakmici svladali u gostima trećeligaša Numanciju 0-4 a Grbić je branio u drugom poluvremenu. U pobjedi 1-0 nad Manchester Unitedom ostao je na klupi za pričuve jer je čitav susret branio slovenski vratar Jan Oblak.

U četvrtak je Grbić opet branio u drugom poluvremenu u pobjedi 4-1 kod Cadiza.

Ivo Grbić (26) se priključio pripremama Atletico Madrida nakon što je prošlu sezonu proveo na posudbi u francuskom prvoligašu Lilleu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi