Obavijesti

Sport

Komentari 10

Ovacije za Rakitića: Navijači Barçe poslali poruku Valverdeu

Ovacije za Rakitića: Navijači Barçe poslali poruku Valverdeu
1

Navijači na sjevernoj tribini Camp Noua skandirali su Ivanu Rakitiću i pjevali njegovo ime samo nekoliko minuta nakon što se počeo zagrijavati, a on mi je zauzvrat poklonio dres

Ivan Rakitić (31) zaigrao je za Barcelonu drugi put u četvrtoj službenoj utakmici nove sezone. Ernesto Valverde uveo ga je u igru za posljednjih 20 minuta derbija protiv Valencije (5-2) umjesto Frenkieja de Jonga, koji je asistirao i bio strijelac u sjajnoj pobjedi katalonskog velikana.

Kad je Valverde poslao hrvatskog reprezentativca na zagrijavanje, donji dio tribine počeo mu je pljeskati, a to je ubrzo prihvatio cijeli stadion.

Pokretanje videa ...

00:15

"Hrvat je navijačkoj masi Barcelone jako drag, a dokaz tome je činjenica što je navijačima trebalo samo minutu da počnu pjevati njegovo ime nakon što se počeo zagrijavati. Na sjevernog tribini počeli su pjevati "Ivan Rakitić, la la la la la laaaa" i ponovili to nekoliko puta", izvijestio je novinar Mundo Deportiva.

Raketa im se po završetku utakmice zahvalio zapljeskavši i podarivši dres jednom od navijača na tribini koja mu je skandirala.

Lijepa je to injekcija samopouzdanja za našeg veznjaka kojega su u više navrata ovo ljeto pokušali prodati u PSG, pa i u Juventus, ali odlučio je ostati u Barceloni. I Valverde bi to morao početi cijeniti.

Pokretanje videa ...

00:31