Obavijesti

Sport

Komentari 15

Ovaj put juniori Hajduka u TV prijenosu, Bjelorusi na Poljudu: 'Sutra je samo 1. poluvrijeme'

Ovaj put juniori Hajduka u TV prijenosu, Bjelorusi na Poljudu: 'Sutra je samo 1. poluvrijeme'

Trener Marijan Budimir uoči prve utakmice drugog kola juniorske Lige prvaka između Hajduka i Minska kaže kako Bjelorusi imaju šestoricu seniora i da će krenuti agresivno

VIDEO

Nakon što su u prvom kolu juniorske Lige prvaka izbacili makedonsku Škendiju u dvije utakmice (5-1), nogometaše Hajduka očekuje bjeloruski prvak Minsk. Prva utakmica igra se ovu srijedu od 16 sati na Poljudu, a uzvrat 24. studenog u Minsku.

- Možemo očekivati pravu utakmicu, to je Liga prvaka. Sigurno svatko tko je prošao nije loša momčad. Ono što smo gledali Minsk, prošli su superiorno prvo kolo, bili stvarno dobri, dobili šest razlike latvijskog prvaka. Ne znamo koliko su dobri ti Latvijci, međutim Minsk se tu pokazao jako dobar protivnik. Znamo da imaju šest igrača koji igraju za prvu momčad, bit će prava utakmica - rekao je trener Hajduka Marijan Budimir.

POGLEDAJTE VIDEO: Hajduk - Škendija 3-1

Pokretanje videa...

Hajduk - Škendija 3-1 (juniorska LP) VIDEO

Kakav je Minsk?

- Naravno da smo ih analizirali i da ćemo obratiti pažnju na neke njihove igrače. Primjerice, u zadnjem kolu su trojica igrala za prvu momčad u prvoj postavi, dvojica ušla. Fizički su jako dobri, čvrsti kao momčadi iz istočnoga bloka, znaju igrati. Mi smo se pripremili i mislim da ćemo biti spremni.

Kakvo je stanje u Hajduku?

- Zadnje dvije, tri utakmice stvarno igramo protiv jakih protivnika, Dinamo, Škendija, Gorica, Minsk, Lokomotiva. To je jako dobro za razvoj igrača i trenera jer igramo protiv različitih sustava iz različitih država. Nisu spremni svi igrači, duže vrijeme ozlijeđeni su Marko Domančić, Vjeko Šemiga, Ivano-Luka Želalić. Leo Petrović vratio se prošli tjedan u trening, ali još nije spreman nakon tri mjeseca pauze. Imamo dobru momčad i dobar kadar, mislim da ćemo biti pravi.

Hoćete li jurnuti po pobjedu ili se čuvati za uzvrat?

- Igramo doma, na Poljudu. Gdje god igramo, želimo pobijediti, i sutra ćemo se tako postaviti. Ići ćemo agresivno, napast ćemo ih i želimo pobijediti. U isto vrijeme moramo biti jako pametni. Ima i druga utakmica, to su jako bitne utakmice za nas. Sutra je samo prvo poluvrijeme, drugo poluvrijeme u Minsku će odlučiti - zaključio je Budimir.

Utakmicu će, za razliku od one protiv Škendije prije dva tjedna, prenositi Arenasport, i to na prvom kanalu jer nema kolizije termina s drugim utakmicama Uefinih eurokupova. Pobjednik iz dvije utakmice plasirat će se u šesnaestinu finala gdje će razigravati s jednom od drugoplasiranih momčadi iz grupne faze juniorske Lige prvaka 8. ili 9. veljače iduće godine.

Ulaznice stoje 30 kuna za odrasle, 10 kuna za djecu do 12 godina, a za pretplatnike je ulaz slobodan. Na ulazu treba pokazati EU digitalnu covid potvrdu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja