Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
102 komentara

Livaja udario nogom Lazovića: Zgrabio mi je suigrača za vrat!

Najgore je to što je sve učinio nakon što ga je trener izvadio iz igre u 84. minuti. Livaja je htio istjerati pravdu nakon što je Lazović pred kraj utakmice za vrat povukao igrača grčke momčadi Hulta

Foto: Streamable
102 komentara

Taman kad smo mislili da se skroz smirio, Marko Livaja podsjetio nas je zašto nosi nadimak 'bad boy'.

U nervoznoj utakmici svog AEK-a i mađarskog Vidija u playoffu Lige prvaka u 98. je minuti dobio crveni karton nakon što je nogom u prsa udario srpskog internacionalca Danka Lazovića.

 Došli smo na teren čestitati suigračima, Lazović je zgrabio Hulta za vrat. Pitao sam ga što to radi, a on je postao... bum, vidjeli ste što se onda dogodilo - rekao je Livaja nakon utakmice za CosmoteTV, a onda poručio kako žali zbog svog postupka.

- Sretni smo, ostvarili smo prvi cilj ove sezone. Naravno da sa sobom nisam zadovoljan, ali sam sretan zbog ekipe i zbog prolaza.

Lazović ga je gurnuo rukom po licu što naš novopečeni reprezentativac nije mogao tolerirati, a epilog svega je da se Lazović, logično, teatralno bacio na travnjak...

VIDEO

Najgore je to što je sve učinio nakon što ga je trener izvadio iz igre u 84. minuti. Livaja je htio istjerati pravdu nakon što je Lazović pred kraj utakmice za vrat povukao igrača grčke momčadi Hulta. 

Vrlo je vjerojatno da će mu Uefa 'odrezati' jaču kaznu, možda i tri utakmice zabrane igranja u skupinama Lige prvaka. 

Grčki prvak AEK je uz ukupnih 3-2 izborio plasman u skupine Lige prvaka.

VIDI OVO! KVIZ: Koliko dobro poznajete nogomet?

Naši partneri pišu
Message