Obavijesti

Sport

Komentari 155

Ovako to vide kladionice: Plavi su debeli autsajderi u skupini

Ovako to vide kladionice: Plavi su debeli autsajderi u skupini
5

Karte su se izmiješale pa prvi put možda i u povijesti među prva tri favorita Lige prvaka uoči početla sezone nisu ni Real ni Barcelona ni Bayern!

VIDEO

Ako Dinamo, kojim čudom, postane europski prvak, i spremni ste na to prije prvoga kola Lige prvaka staviti 10 eura, dobili biste 30.000 eura.

Pokretanje videa...

Reakcija Čačića na ždrijeb LP-a 07:02

Tako strane kladionice vide šanse hrvatskog šampiona u elitnom europskom društvu. Samo su dvije momčadi, procjenjuju kladioničari, lošije od Dinama: na Makabi iz Haife koeficijent da će osvojiti pehar je 4001, a na Viktoriju iz Plzena 5001.

Što se favorita tiče, kao da su se ove godine karte malo promiješale. Ne pamtimo, naime, da uoči početka sezone ni Real ni Barcelona ni Bayern nisu bili među prva tri favorita!

Došla su, eto, neka nova vremena pa je prvi favorit Lige prvaka Manchester City s tečajem 3,50, na Paris SG je 6, a na Liverpool 6,50. Tek tada slijedi Bayern (7,50) pa europski prvak Real (10), a ispred Barce s Lewandowskim su i Tottenham (15) i Chelsea (17).

Na Barcelonu je koeficijent 21, na Atletico 29, a slijedi talijanska trojka, od koje su najmanja očekivanja od Dinamova suparnika. Na Juventus je tečaj 41, na Inter 51, a na Milan 67. Koeficijent da će Salzburg postati europski prvak je 151.

Zagreb: Slavlje dinamovaca u svlačionici nakon što su osigurali još jedan nastup u Ligi prvaka

Što se Dinamove skupine tiče, tečaj da će je osvojiti Chelsea je 1,33, da će prvi završiti Milan je 4, na Salzburg 11, a na "plave" 51. Dok je zicer gotovo neisplativ za igranje da će skupinu proći Chelsea (1,05) i Milan (1,33). Ako Salzburg osvoji jedno od prva dva mjesta tečaj je 2,88, a na okladu da to uspije Dinamo je 15.

Očekivano, rekli bismo, ali i dodatno motivirajuće za Antu Čačića i njegove jurišnike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 155
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...