Obavijesti

Sport

Komentari 10

Vitasović ostaje FNC-ov prvak u teškoj kategoriji: 'Gorostas' iz Brazila predao zbog ozljede!

Vitasović ostaje FNC-ov prvak u teškoj kategoriji: 'Gorostas' iz Brazila predao zbog ozljede!

Ivan Vitasović slavio je u glavnoj borbi večeri protiv Brazilca Mondragona i ostao FNC-ov prvak u teškoj kategoriji. Brazilski 'gorostas' morao je predati na isteku prve runde zbog ozljede ramena

Borci na glavnom dijelu FNC 7 priredbe u pulskoj Areni priuštili su pravi 'vatromet'. Svih šest borbi završile su prekidom! Pobjede su ostvarili Neferanović, Ribeiro i Lazić, Barbir i Bažant osvojili su pojaseve u srednjoj, odnosno perolakoj kategoriji, dok je naslov u teškoj kategoriji obranio Vitasović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
FNC 7 21.15 , PULSKA ARENA
Sortiranje događaja
VITASOVIĆ OBRANIO NASLOV

Odmah su se borci upustili u razmjenu, ali Vitasović je shvatio da od toga zasad nema ništa. 

Ubrzo je borba otišla na pod, Brazilac je pokušao ground'n'poundom 'ugasiti' Vitasovića, koji je pak pokušao napraviti neku polugu. 

Uspio se Vitasović izvući iz te neugodne pozicije i doći na leđa Brazilca. 

I kraaaaaaaj. Mondragon morao je predati zbog ozljede ramena na isteku prve runde. FNC-ov pojas u teškoj kategoriji tako ostaje u Puli!

VITASOVIĆ - MONDRAGON

Došao je trenutak koji smo svi dugo čekali! Za nekoliko trenutaka u kavez će zakoračiti Ivan Vitasović i Brazilac Mondragon, a na stolu je FNC-ov pojas u teškoj kategoriji. Sretno, Ivane!

BAGI OBRANIO NASLOV

Bravo, Daniele! Bažant je obranio naslov prvaka u perolakoj kategoriji. Brazilac nije imao baš nikakve šanse.

Trebao je Alcantara izdržati još deset sekundi kako bi preživio prvu rundu, no nije uspio. Bio je ovo njegov povratnički meč nakon četiri godine izbivanja sa MMA scene.

BAŽANT - ALCANTARA

Došli smo i do druge borbe za naslov. Danijel Bažant bori se s Brazilcem Alcantarom za FNC-ovom pojas u perolakoj kategoriji.

BARBIRU FNC NASLOV

Novi prekid. Fantastična pobjeda Barbira! Upustili su se borci u razmjenu, Vrtačić je izvukao deblji kraj nakon čega je Barbir odličnim ground'n'poundom dovoljno ošamutio Vrtačića da bi ga mogao okrenuti na podu i na koncu prisliti na predaju.

- Cijeli život sam posvetio MMA-u. Zadnjih deset godina radim sve da postanem svjetski prvak. Ovo je samo mali korak - kazao je Barbir nakon meča.

Komentari 10