Obavijesti

Sport

Komentari 0

'Ove smo sezone pokazali da rastemo, razlika je ipak velika'

'Ove smo sezone pokazali da rastemo, razlika je ipak velika'
1

Igrao sam ovdje s Dinamom prvu međunarodnu utakmicu na ovom stadionu, među najbolja tri stadiona mi je u Europi. Publika, atmosfera, travnjak..., divio se Mamić

VIDEO

Čestitke Arsenalu na zasluženoj pobjedi. Danas je bio puno bolji nego u Zagrebu, motiviran i kombinatoran, ima pojedince kakve ima i nije nam bilo lako, poručio je trener Dinama Zoran Mamić nakon što se porazom kod Arsenala (3-0) oprostio od prilike za prezimljavanjem u Europi.

- Dobro smo otvorili utakmicu, ali kad je Arsenal upalio brzinu više primili smo golove; prvi iz kontre, a drugi nakon individualne pogreške. Tako je to na ovom nivou. U nastavku je bilo podjednako, ali Arsenal je kontrolirao utakmicu i možemo mu samo čestitati - dodao je strateg "modrih".

Nakon iznenađujuće pobjede nad "topnicima" u prvom kolu Dinamo je naredao četiri poraza u Ligi prvaka, ali ipak se vidi napredak u odnosu na prošle sezone, smatra Mamić.

"Rasplet skupine? Gotovo sam siguran da Arsenal ima veće šanse za prolazak jer je bolja momčad od Olympiakosa i mislim da će proći dalje."

- Mislim da smo ove sezone, osim u Münchenu, pokazali da rastemo i da smo kompetitivniji nego što smo bili prije. Naravno, treba biti realan, golema je razlika u kvaliteti, financijama i moći, ali mi ćemo se truditi, željeti i boriti.

Vratio se Mamić na Emirates nakon devet godina, ovaj put kao trener.

- Igrao sam ovdje s Dinamom prvu međunarodnu utakmicu na ovom stadionu, među najbolja tri stadiona mi je u Europi. Publika, atmosfera, travnjak... Privilegija je biti na ovom stadionu u ovakvom natjecanju.

Alexis Sánchez asistirao je za prvi gol Arsenala i zabio druga dva. Prvo je ime utakmice.

- Imponira njegova odgovornost u igri, rad za momčad... Naši Čileanci govore nam kako živi za nogomet i privilegija je imati takvog igrača u svlačionici. Fantastičan je igrač svjetske klase - zaključio je Mamić.

>>> Grafika: Dinamo prebacio napade na desnu stranu, Junior na - svojoj polovici!?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz