Obavijesti

Sport

Komentari 15

'Da, pobjeđujemo 1-0, ali te pobjede nikad nisu ugrožene'

'Da, pobjeđujemo 1-0, ali te pobjede nikad nisu ugrožene'
1

Za Rijeku sad opet imamo na raspolaganju ove igrače koji su u srijedu igrali protiv Cityja, koji su danas dobili malo odmora od utakmice. Ovo danas je bila 33. utakmica i mnogi od njih odigrali su većinu, kaže Bjelica

VIDEO

Momčad Dinama pobijedila je Lokomotivu s 1-0 okviru 19. kola HNL-a. Strijelac jedinog gola na susretu bio je Mislav Oršić, koji je ušao u drugom poluvremenu i kojem je trebalo samo šest minuta za pogodak.

Nenad Bjelica danas je protiv Lokomotive izveo potpuno izmijenjen sastav u odnosu na onaj protiv Manchester Cityja.

- Izveli smo, onako, jednu momčad koja dugo nije igrala zajedno. Zapravo, nikad nije igrala zajedno. Dosta je teško bilo pogotovo na početku dok neki igrači koji nemaju baš ritam utakmica... Dok nisu malo bolje ušli u utakmicu. Poslije toga smo se iz minute u minutu dizali i sredinom prvog poluvremena stvorili neke, recimo, polušanse. Lovro dva, tri puta, Hajro jedan šut... Od Ivanušeca su to više bili šutevi nego velike šanse, ali smo bolje izgledali na terenu defanzivno i nismo više toliko Lokomotivi davali da uđe u igru.

Dinamo u srijedu igra protiv Rijeke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mislim da je drugo poluvrijeme bilo apsolutno naše u kojem smo zabili taj gol koji nam daje tri boda. To nas jako raduje i evo, imamo još jednu utakmicu u srijedu, protiv Rijeke. Nadam se da ćemo odigrati još jednu kvalitetnu utakmicu i da ćemo još jednom doći do tri boda.

Kakvo je zdravstveno stanje? Hoće li Leovac igrati?

- Leovac sigurno neće, vidjet ćemo što je s Ademijem, ali evo, danas smo imali deset novih igrača koji nisu igrali u srijedu. Osim Livakovića sve smo zamijenili. Zagorac je malo osjetio u leđima nešto pa s njime nismo htjeli riskirati. Vjerojatno bi igrao i on da je bio spreman. Za Rijeku sad opet imamo na raspolaganju ove igrače koji su u srijedu igrali protiv Cityja, koji su danas dobili malo odmora od utakmice. Ovo danas je bila 33. utakmica i mnogi od njih odigrali su većinu. Željeli smo ih imati što spremnije za ovu utakmicu koja dolazi u srijedu.

Kolika je vjerojatnost da ćete i Rijeku pobijediti s 1-0?

- Pa, vidjet ćemo. Ja potpisujem danas da pobijedimo s 1-0. Najvažnije su pobjede u ovom trenutku. Imamo jako tešku sezonu iza sebe, jako dugo je trebalo držati vrhunsku formu. Mi bez obzira na te pobjede 1-0... Znači, niti jedna pobjeda 1-0 nije bila ni u jednom trenutku ugrožena i sve su mogle biti puno, puno rezultatski izraženije. Ali spletom okolnosti završile su 1-0. Bit ću sretan s bilo kakvom pobjedom.

Kako ste zadovoljni s Đirom?

- Odličan. Mislim, Marko se diže iz utakmice u utakmcu. Nije mu lagano igrati malo s B momčadi, malo s nama, malo International Cup... Ali evo, on je u treningu s nama zadnja tri, četiri mjeseca i dobio je dosta minuta. Mislim da apsolutno pokazuje da u budućnosti možemo računati na njega.

Pokretanje videa...

21:06
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida