Obavijesti

Sport

Komentari 7

Ovo ima samo u Hrvatskoj: Zbog bratovih objava na 'Fejsu' nije dobila pozivnicu na turnir!?

Ovo ima samo u Hrvatskoj: Zbog bratovih objava na 'Fejsu' nije dobila pozivnicu na turnir!?
3

To su vam "hrvatska posla", na razne načine pokušavaju me eliminirati kao smetnju jer sam ih prozvao zbog nekompetencije, rekao nam je Feliks Lukas zbog čijih je objava protiv HTS-a sestra Tena ostala bez pozivnice za turnir u Zagrebu

VIDEO

Nema mira u hrvatskom tenisu, a za novu buru pobrinuo se Feliks Lukas objavom na društvenoj mreži, u kojoj je objavio kako je Hrvatski teniski savez odbio zamolbu za pozivnicu na ITF Zagreb Ladies Open njegovoj sestri Teni, sedmerostrukoj seniorskoj državnoj reprezantivki i 268 WTA tenisačici svijeta. Lukas je napisao:

Iz rubrike vjerovali ili ne:
Hrvatski teniski savez je odbio zamolbu za pozivnicu  sedmerostruke seniorske državne reprezantivke na ITF Zagreb Ladies Open i #268 WTA tenisačice svijeta obrazloživši to Teni na sljedeći način:
"Zbog objava na Facebooku tvog brata ( moje malenkosti) nisi kandidat za pozivnicu na spomenuti turnir" !
Nije upitno da organizator turnira može dati pozivnicu kome hoće i to je opravdano i tu nema dileme. Dapače, mislim da to uopće nije ukusno, niti sportski komentirati. Treba prihvatiti da svaki organizator ima svoju viziju i program i to je ok. I koristim ovu priliku da turniru u Zagrebu poželim puno sreće i uvjeren sam da će biti uspješan i snažan turnir sa mnogo dobrih tenisačica. Nadam se da će biti tu još mnogo godina i samo rasti.
Moj osvrt se odnosi isključivo na dano obrazloženje i sjevernokorejske metode "edukacije" i "razmjernog kažnjavanja" sportaša koje još jednom pokazuju vrhunsku kompetentnost  pedagoške kvalitete samog vodstva HTS-a. Mogu samo reći  touché  za krovno udruženje hrvatskog tenisa.
"Ništa novo u državi Danskoj"

Nakon objave zamolili smo Lukasa da pojasni što ga je toliko naljutilo, jer, pozivnica kao pozivnica nije razlog, vlasnik turnira ima na koncu – konca pozvati koga želi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Naravno da svaki organizator ima pravo pozvati koga želi, rekao sam sestri da ona sama mora poraditi na svom rankingu kako joj pozivnica ne bi ni trebala. Mi smo sportska obitelj i ne želimo kukati, i nije mene odbijanje pozivnice ponukalo na objavu, nego način komunikacije i obrazloženje. Očito je da su čelnici HTS-a u nekakvom "fajtu" sa mnom zbog mojih izjava i prozivanja, to nije nikakva novost, ali je otužno da se ovako, preko mene, obračunavaju s mojom obitelji. Prije dvije godine je i druga moja sestra, Tajna, dobila otkaz u HTS-u – kazao je Lukas i dodao:

- To su vam "hrvatska posla", na razne načine pokušavaju me eliminirati kao smetnju jer sam ih prozvao zbog nekompetencije. Naš tenis je generalno "u banani", većina klubova ne funkcionira i ja to javno govorim. Obzirom da nisam politički angažiran i umrežen, da dolazim iz obitelji prosvjetnih radnika, a organiziram veliki turnir, očito je i da im smetam. No to je jedna stvar, to nije tema, tema je način komunikacije, tema je kako se oni potpuno nepedagoški odnose prema jednoj igračici, i kakvu njoj i svima ostalima poruku šalju. To me jako zasmetalo i zbog toga sam reagirao.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov