Sport

Komentari 0

Ovo je bit nogometa. Ante (13) iz Dugopolja, blatnjav i sretan

Ovo je bit nogometa. Ante (13) iz Dugopolja, blatnjav i sretan

Mladi nogometaši Dugopolja nisu prošli skupinu na turniru u Međugorju gdje se travnjak pretvorio u kaljužu, ali to im nije kvarilo raspoloženje

Nogomet na profesionalnoj razini često izgleda uredno, grijani tereni kao zeleni tepisi, nekoliko garnitura dresova i kopački čeka igrače, vojska ljudi brine da im ništa ne fali. Ali u mlađim kategorijama taj sport itekako može biti surov.

Mladi nogometaši Dugopolja (2010. godište) unatoč ispadanju u skupini Međugorje Cupa pokazali su da im ni katastrofalni uvjeti i teren koji više nalikuje na kaljužu ne može pokvariti radost. Među njima je i Ante Ćapin.

"Borili smo se do zadnjih atoma snage. Dečki, vi ste naš ponos", napisali su na Facebook stranici kluba uz fotografiju nasmijanog nogometaša uprljanog od glave do pete.

Dugopolje je na turniru bilo u skupini u konkurenciji s domaćim Međugorjem, sarajevskim Željezničarom i dubrovačkim GOŠK-om. Nije baš pošlo po planu.

'Rezultat nam je manje bitan'

- Ispali smo u grupi, ali rezultat nam je manje bitan. Pogotovo kad vidimo sreću momka sa slike - rekao je član Dugopolja Mate Ževrnja, prenosi Slobodna Dalmacija.

Ante i njegovi suigrači koje vodi trener Ivica Balić dali su sve što su mogli. Sreću im nitko ne može oduzeti.

Najčitaniji članci