Obavijesti

Sport

Komentari 270

Ovo je veliki neuspjeh! Ispali su od slabijeg, pitanje je bi li neki drugi trener 'preživio' ispadanje

Ovo je veliki neuspjeh! Ispali su od slabijeg, pitanje je bi li neki drugi trener 'preživio' ispadanje

Uzdahnuo je Zoran Mamić na kraju utakmice, nešto i opsovao, jasno znajući da je i njegova odgovornost u ovom porazu velika. Zakazale su protiv Mađara najvažnije karike. Previše su "modri" promašivali

VIDEO

Liga prvaka ove će sezone ostati samo san. Prvi put u povijesti je Dinamo ispao od mađarskog kluba. Nije ovo blamaža, ali je sigurno veliki neuspjeh hrvatskog prvaka.

Pokretanje videa...

Trening Dinama uoči Ferencvarosa 01:22

Ne može se proći u play off Lige prvaka kad se u drugom poluvremenu promaše tri velike prilike. Stojanović, Kastrati i Oršić nisu zabili prilike koje su morali, a mađarski prvak je bio strpljiv, čekao i pogodio.

Na kraju je jedan od tragičara Joško Gvardiol. On je krivac za drugi gol, ali taj dečko ima tek 18 godina i ovakvih će pogrešaka u njegovom razvoju biti. Pa i veliki je Steven Gerrard izgubio loptu na centru i to je Liverpool stajalo naslova prvaka. Gvardiola nakon ovakve pogreške treba zaštiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zakazale su ovom susretu ključne Dinamove karike, Mislav Oršić, Lirim Kastrati, dijelom i Bruno Petković. Jednostavno, ona prilika u završnici se mora pucati, a ne ići u dribling. 

Dinamu je utješna nagrada Europska liga, odnosno play off Europske lige, s nadom u ulazak u skupine. Tako će "modri" pokušati spasiti sezonu jer ne ulazak u skupine Europske lige bio bi teški šamar. 

Sedam je puta Dinamo igrao u skupini Lige prvaka, sedam je puta u svojoj povijesti eliminirao Mađare, ali za osmi put će morati pričekati. Prošle su godine dinamovci u dvije utakmice izbacili Mađare. S Nenadom Bjelicom na klupi su protutnjali Budimpeštom, a sad su sa Zoranom Mamićem ispali od iste momčadi. Uzdahnuo je Dinamov trener na kraju utakmice, nešto i opsovao, jasno znajući da je i njegova odgovornost u ovom porazu velika.

Pitanje je bi li neki drugi trener Dinama preživio ispadanja od Mađara. Mario Cvitanović preživio je ispadanje od Skenderbeua, u dvije utakmice, što je veći neuspjeh od ovoga. Moguće da bi netko drugi bio "bivši" nakon Budimpešte.

Naravno da će mnogi kritičari sad nakon ovoga ispadanja doći na svoje. Ispao je Dinamo realno od slabije momčadi. Šteta što se u prvome poluvremenu nakon izjednačenja nije igralo na onakav način do gola za 1-1. 

Mađarima se dala lopta, dalo im se da vode igru 15-ak minuta, a bilo je vidljivo da Dinamo dominira. Broje se samo golovi, ne prilike. Imali su ih Zagrepčani puno više, ali što im to vrijedi. Mađari su bili mudri, a dinamovci na trenutke jako naivni.

Koja rečenica o Ivanušecu i Kastratiju. Dragi dečki, ovo nije Lokomotiva. Niste sami na travnjaku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 270
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu