Obavijesti

Sport

Komentari 13

Ovo ni dvojica ne bi obranila: Bivši igrač Hajduka zabio je spektakularan gol Interu!

Ovo ni dvojica ne bi obranila: Bivši igrač Hajduka zabio je spektakularan gol Interu!

Hrvatski nogometaš primio je loptu na 20-ak metara od gola, nije puno razmišljao, opalio je iz prve desnom nogom i katapultirao loptu u desne rašlje za vodstvo Parme protiv Intera u osmini finala Kupa. Inter je na kraju preokrenuo i prošao dalje

VIDEO

Stanko Jurić bivši je igrač Hajduka koji posljednje dvije sezone igra za talijanskog velikana Parmu. Nekadašnji osvajač Kupa Uefe zaglibio je u Serie B i pokušava se vratiti u najelitniji rang talijanskog nogometa.

 Parma se u osmini finala talijanskog kupa susrela s Interom na Giuseppe Meazzi, a u 38. minuti senzacionalno povela 1-0 i to spektakularnim golom hrvatskog nogometaša Stanka Jurića.

Italian soccer Serie B match - Parma Calcio vs Frosinone Calcio

Bivši hajdukovac u igru je ušao u 26. minuti umjesto Mana, a 12 minuta kasnije zabio golčinu o kojoj će se još dugo pričati. Projektil kojeg ne bi ni dvojica golmana obranila.

Video pogledajte OVDJE 

Estevez je osvojio loptu na sredini terena, prizemnom loptom pronašao Sohma koji je iz prve petom proigrao Stanka Jurića koji je dolazio iz drugog plana. Hrvatski nogometaš nije puno razmišljao, opalio je iz prve desnom nogom i katapultirao loptu u desne rašlje! Golman Onana nije ju niti vidio. Definitivno najljepši trenutak njegove karijere. Prošle sezone je u 37 utakmica zabio tri gola uz jednu asistenciju, no u novoj je bio bez gola 18 utakmica. I baš protiv Intera namjestio nišanske sprave.

Parma je vodila do 88. minute i bila na koračić od plasmana u četvrtfinala, no sreća je pomazila Inter. Lautaro Martinez pucao je s deset metara, lopta je pogodila nekoga od igrača gostiju, promijenila smjer i završila u mreži legendarnog Buffona za 1-1. Acerbi je u produžecima donio Interu prolazak u četvrtfinale. 

Italian soccer Serie B match - Parma Calcio vs SPAL

Simone Inzaghi je na teren posla prošarani sastav. Džeko i Škriniar ostali su na klupi, Brozovića, Calhanoglua i Barelle nije niti bilo u zapisniku. I to mu se moglo obiti o glavu. Pa ga čak i smijeniti.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače