Obavijesti

Sport

Komentari 92

Ovo su Babićevi Kauboji za SP: Poveo je i četvoricu ozlijeđenih

Ovo su Babićevi Kauboji za SP: Poveo je i četvoricu ozlijeđenih
5

KONAČNA ODLUKA Babić je tijekom priprema koristio 21 igrača, ali samo njih 16 mogao je prijaviti za Svjetsko prvenstvo u Francuskoj. Na popisu je 17 igrača jer će jedan biti u rezervi

VIDEO

Željko Babić tri dana uoči Svjetskog rukometnog prvenstva u Francuskoj objavio je popis igrača na koje računa. Tijekom priprema koristio je 21 igrača, ali samo njih 16 može prijaviti na prvenstvu, a još jednog vodi u Francusku kao rezervu.

  • golmani: Stevanović, Ivić, Pešić
  • lijevo krilo: Štrlek, Mihić
  • desno krilo: Horvat, Božić-Pavletić
  • srednji vanjski: Duvnjak, Cindrić, Jotić
  • lijevi vanjski: Mamić, Mandalinić, Gojun
  • desni vanjski: Šebetić, Stepančić
  • pivot: Musa, Kontrec

VIDEO 'PRESICE'

Duvnjak nije trenirao 10 dana

Imamo problema s ozljedama, Kopljara muči koljeno, Slišković ima mononukleozu, Marić i Čupić su ozlijeđeni... Četiri igrača koja su bila standardna u Poljskoj sad nisu s nama i to bi bio udarac za bilo koju momčad svijeta, rekao je izbornik Babić.

Iako su zbog ozljeda bili upitni Mandalinić, Mamić, Stepančić i Duvnjak, Babić se odlučio "kockati" te je svu četvoricu stavio na popis igrača za Svjetsko prvenstvo. 

- Moguće da Mandalinić, Stepančić i Mamić neće igrati prvu utakmicu, više ćemo znati za par dana. Ako im se ne poboljša stanje, morat ćemo pozvati nekoga iz Hrvatske.

Moramo u četvrtfinale

- Minimalan cilj nam je četvrtfinale. To je ono što moramo ostvariti - dodao je Željko Babić, koji je najveću dvojbu imao na poziciji pivota gdje je na kraju ispao Kozina. 

- Odlučili smo se za Musu i Kontreca. Musa je jak, visok, nešto sporiji, dok je Kontrec brži - rekao je izbornik kojem je osmijeh na lice vratio Domagoj Duvnjak.

- Nisam trenirao 10 dana jer mi se vrat ukočio. No ide na bolje i mislim da moj nastup nije upitan. Što se tiče fizičke spreme, nisam umoran, tu je sve u redu, ali eto dogodilo se to s vratom... No svejedno sam optimist - rekao je kapetan Domagoj Duvnjak.

U petak otvaramo SP

Hrvatska igra u skupini C s Njemačkom, Bjelorusijom, Mađarskom, Čileom i Saudijskom Arabijom s kojom u petak u 20.45 sati igramo prvu utakmicu na SP-u. Četiri najbolje momčadi ulaze u nokaut fazu, a naša skupina križa se sa skupinom D gdje su Danska, Švedska, Katar, Egipat, Bahrein i Argentina.

Kauboji u srijedu u 9 sati putuju u Rouen. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

ŠOK U PARIZU: Kauboji imali broncu u džepu pa se ugasili...
SLOVENCI SLAVE

ŠOK U PARIZU: Kauboji imali broncu u džepu pa se ugasili...

Slovenija je pobijedila Hrvatsku 31-30 za svoju prvu medalju u povijesti. Hrvatska je igrala čudesno, vodila je osam razlike, a onda je na 20 minuta 'nestala'. Poklonili smo Slovencima broncu...

On je rukometni Totti: Zlatko Horvat cijeli je život zagrebaš
ŽIVOTNA PRIČA ZLATKA HORVATA

On je rukometni Totti: Zlatko Horvat cijeli je život zagrebaš

Bilo je nekih ponuda, zvali su me i iz inozemstva, ali kad god bi došla neka ponuda, Zagrebova bi bila još bolja. I svaki put bih ostao, kazao je Zlatko dok je objašnjavao svoj cijeli jedan život u Zagrebovu dresu
Probali smo pucati sedmerac: Poruke podrške stižu od svuda
IZ FRANCUSKE

Probali smo pucati sedmerac: Poruke podrške stižu od svuda

Možete zamisliti kako je jučer bilo Zlatku Horvatu na sedmercu u zadnjoj sekundi za finale Svjetskog prvenstva. Poruke podrške stižu sa svih strana - Dario Šarić, Mario Mandžukić, braća Sinković...