Obavijesti

Sport

Komentari 15

'Ozlijedio sam se jer je netko bacio crnu magiju na mene...'

'Ozlijedio sam se jer je netko bacio crnu magiju na mene...'
1

Ne želim otkriti identitet osobe koja mi je ovo napravila, ali mogu mu obećati da ću se boriti, da se neće okoristiti ovom situacijom. Nije mi lako trenutno, rekao je Mohamed Buya Turay...

VIDEO

Svaki sportaš se tijekom svoje karijere barem jednom ozlijedio. Neki su se ozljeđivali na treninzima ili utakmicama, neki dok su šetali psa ili poput Mikija Rapaića, koji se s avionskom kartom ubo u oko. No da se netko ozlijedio zbog crne magije, e to prvi put čujemo. 

Mohamed Buya Turay (24) je napadač Sierra Leonea i švedskog Djurgardena, a nakon utakmice protiv Lesota pojavila mu se misteriozna bol. Prvo ga je bolio prst, a onda i cijela noga. Što je uzrok, nisu znali niti on niti liječnici njegove reprezentacije. A onda je 'narodni liječnik', ili vrač, kako god hoćete, otkrio o čemu je riječ.

- Nisam imao nikakvu ozljedu prsta tijekom ili nakon utakmice sa Lesotom, nitko me nije ni nagazio ili udario u nekom duelu. Ali, kada smo se vratili u hotel počeo sam osjećati bol - ispričao je nesretni napadač za BBC pa otkrio što se zapravo dogodilo. 

- Obavijestio sam liječnike o tome i oni nisu mogli shvatiti o čemu se radi i zašto osjećam bolove koji su postajali sve jači. Dan poslije me prije treninga boljela cijela noga. Tada sam se odlučio obratiti obitelji i otišao sam kod 'narodnog' liječnika. On mi je rekao da bol osjećam zbog magičnog objekta na koji sam nagazio u Leone stars kampu, a koji je neko tu namjerno ostavio želeći da dobijem slonovsko stopalo i da tako završim karijeru. Rekao mi je da bi, da sam otišao u bolnici i koristio konvencionalne metode liječenja, moja karijera sigurno bila završena - požalio se Turay.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dok je njegova reprezentacija igrala protiv Benina, on je sudjelovao u jednoj emisiji, a navijači su ga optužili da ne želi igrati za reprezentaciju te je emisiju iskoristio za samopromociju. To ga je baš pogodilo pa je nakon toga odlučio stati pred medije i reći što mu se zapravo dogodilo i da ne lažira ozljedu. On smatra da je 'crnu magiju' na njega bacila osoba koja je ljubomorna na njegove uspjehe i na Zlatnu kopačku koju je osvojio u Švedskoj. Navijači pak ne vjeruju njegovim riječima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌟🐐🦁🇸🇱 I’m extremely honored for receiving such an award tonight. Today I’m blessed to put my country Sierra Leone 🇸🇱 on the map for the right reasons. Specially thanks to my parents and the entire people of my country Sierra Leone for your continued support throughout my struggles. I have face several challenges on my way up here but each of them only strengthened me to make me who i am today. Winning this award wouldn’t have been possible without inspiration and moral support i have received from Augustine K Mattia, And the sport director- Bosse Andersson and my colleagues at Djurgården for whom i have deepest respect and from whom i have derived the strength to change myself to perform better at each game. This wouldn’t not have been possible without my teammates and coaches. I’m highly grateful to you guy’s. I sincerely thank you; Numukeh Tunkara, Fassineh James Koroma,Ibrahim Kamara,Franco Pertunaj And Gabriel Dikmen to help me reach a stage where i can proudly hold up this award as a mark of my achievement. I want to dedicate this award to a woman in my country who encourages not only me but so many but so many other young boy’s to BELIVE IN OUR DREAMS AND TO KEEP CHASING OUR DREAMS. To the president of the Sierra Leone football association, the only female FA President in Africa Madam Isha Johansen. #sierraleonewillrised🇸🇱 #itscominghome 👟 #huvudstadenärblå 💙 #fullfartframåt 💙 #kungligadjurgården👑 #djurgårdsfamiljen ❤️

Objavu dijeli Mohamed Buya Turay (Orkrugba) (@buyaturay.19)

- Vjerujem u sve što mi je rekao. I ranije sam slušao priče da su se ovakve stvari događale u kampu Sierra Leonea. Sada sam to i sam doživio. Ne želim otkriti identitet osobe koja mi je ovo napravila, ali mogu mu obećati da ću se boriti, da se neće okoristiti ovom situacijom. Nije mi lako trenutno. Ali, sada ne razmišljam o napuštanju reprezentacije, o tome ću misliti kada riješim probleme koji su mi se dogodili sada - rekao je napadač koji se nada da će uskoro riješiti svoje probleme i ponovno zaigrati nogomet. 

Crna magija ili ne, teško je znati, no moramo priznati da ovo ipak pomalo apsurdno zvuči. Kako god, u Savezu su mu povjerovali, a vidjet ćemo hoće li i u Djurgardenu.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu