Sport

Komentari 33

Ozlijedio se 'kralj' LeBron James

Ozlijedio se 'kralj' LeBron James

Do tog trenutka igrao se egal, no bio je to događaj koji je uvelike utjecao na ostatak utakmice. Lakersi su na koncu izgubili od Atlante, no veći udarac je ozljeda LeBrona, uz već postojeću Anthonyja Davisa

LA Lakersi su uz poraz od Atlanta Hawksa (94-99) doživjeli još jedan veliki udarac. U drugoj četvrtini LeBron James iskrenuo je gležanj i morao je napustiti parket. Šepajući je izašao iz igre i nakon dodatnih pretraga znat će se kolika je ustvari težina ozljede i hoće li propustiti koju nadolazeću utakmicu ili se radi samo o laganom istegnuću.

POGLEDAJTE VIDEO: LeBron puši cigaru i zove mamu

Do tog trenutka igrao se egal, no bio je to događaj koji je uvelike utjecao na ostatak utakmice. James je iskrenuo desni gležanj 10:50 minuta prije kraja druge četvrtine tijekom borbe za loptu sa Salomonom Hillom. Usprkos boli, James je ostao u utakmici još jednu akciju i zabio tricu iz kuta, ali nakon sljedećeg napada Atlante je zatražio time-out i odšepao u svlačionicu.

NBA: Atlanta Hawks at Los Angeles Lakers

Nakon odlaska LeBrona Lakersi su lagano počeli padati pa su na koncu i izgubili.

Hawkse je do pobjede predvodio Collins s 27 poena dok je u redovima Lakersa najbolji bio Harrell s 23 ubačaja. LeBron je unatoč ranoj ozljedi bio četvrti najbolji strijelac kod LA-a s 10 poena i četiri asistencije.

Lakersi već više od mjesec dana igraju bez svoje druge velike zvijezde Anthonyja Davisa zbog ozljede lista, a Davis će izbivati još najmanje tri tjedna.