Obavijesti

Sport

Komentari 271

Pa kakva je to poruka Bjelici? Zoran Mamić stiže u Dinamo

Pa kakva je to poruka Bjelici? Zoran Mamić stiže u Dinamo
1

Nenad Bjelica sjajno je radio posao trenera i sportskog direktora, a sad su u klubu odlučili vratiti Zorana Mamića, koji će sutra u 12 sati biti svečano predstavljen...

VIDEO

Zoran Mamić se u srijedu službeno kao sportski direktor vraća u Dinamo. U Maksimir se vraćaju i njegovi suradnici iz arapskih dana (Krznar, Štefanić, Attias), koji će dobiti svoje pozicije u nogometnoj školi. Damir Krznar bit će voditelj škole, Štefanić će se baviti kondicijom, Attias analitikom...

Sve ovo čudi, jako čudi. Zoran Mamić u arapskim se zemljama prometnuo u respektabilnog trenera pa nije jasno zašto ga sad privlači povratak u Maksimir. I to na poziciju sportskog direktora gdje će biti “čovjek broj dva”, glavni operativac i dalje će biti Nenad Bjelica. A Zoki je, uz malo strpljenja, u Aziji lakoćom mogao dobiti novi trenerski angažman.

- Htio sam imati mir! Želio sam se maknuti od stvari koje su se događale, koje su bile oko nas - rekao je Zoki nakon što je napustio Dinamo 2016. godine.

A sve “te stvari”, razni sudski procesi i dalje su mu veliki “mač nad glavom”. Tu se nije baš ništa promijenilo u odnosu na period prije tri godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zoran Mamić i dalje je nepravomoćno osuđen na četiri godine i 11 mjeseci zatvora zbog optužbe za izvlačenje novca iz Dinama, a prije 15-ak dana potvrđena je i nova, druga Uskokova optužnica. Nepravomoćno je osuđen i Zdravko Mamić, koji je dobio šest i pol godina zatvora. Podsjetimo, na Županijskom sudu u Osijeku potvrđena je druga Uskokova optužnicu protiv bivšeg čelnika  Dinama Zdravka Mamića i još šestorice okrivljenika, koje tužiteljstvo tereti da su, u sklopu zločinačkog udruženja, ovaj klub oštetili za oko 200 milijuna kuna. 

Uz Zdravka, obuhvaćeni su njegov sin Mario, brat Zoran, bivši "Dinamov"direktor Damir Vrbanović, poduzetnici Sandro Stipančić i Igor Krota te menadžer Nikky Artur Vuksan. Drugim riječima, Zoran, koji je, kako tvrdi USKOK, sudjelovao u pljački kluba, sutra bi se trebao vratiti na velika vrata.

Nenad Bjelica radi sjajan posao u Dinamu, osim trenerskog, radi i onaj drugi, posao sportskog direktora i upravo njegov ‘nos’ za igrače pridonio je najvećem uspjehu kluba u posljednjih 50 godina. Ako je netko dobro radio svoj posao, to je Nenad Bjelica. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 271
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu