Obavijesti

Sport

Komentari 13

Paige Spiranac: Mama mi je bila model za donje rublje. Puno mi pomaže pri odabiru sadržaja

Paige Spiranac: Mama mi je bila model za donje rublje. Puno mi pomaže pri odabiru sadržaja

Mama je zaista involvirana u ovo što radim. Često me fotografira... Čak je snimila sve fotografije na kalendaru koji sam izdala. Roditelji nikada na to nisu gledali kao nešto loše, kaže poznata golferica i model

VIDEO

Atraktivna golferica hrvatskih korijena Paige Spiranac otkrila je da je njezina mama ustvari osoba kojoj može zahvaliti na uspjehu na društvenim mrežama. Njezina mama Anette je bivši model za donje rublje i duboko je involvirana u sadržaj koji Paige objavljuje na platformama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

specka mama joj pomaže u fotografiranju 00:51

- Ljudi uvijek govore: "Mora da su ti roditelji ponosni." I jesu. Zaista jesu. Ovo čime se bavim im nikada nije predstavljalo problem. Majka mi je bila model za donje rublje i bikini. Otac je hodao s majkom dok se bavila tim poslom. Pa i kada sam se ja uključila u isti, nije bilo problema - rekla je Paige pa dodala:

- Mama je zaista involvirana u ovo što radim. Često me fotografira... Čak je snimila sve fotografije na kalendaru koji sam izdala. Roditelji nikada na to nisu gledali kao nešto loše već na biznis što i jest.

Paige je vrlo popularna na društvenim mrežama. Na Instagramu ju prati više od 3,7 milijuna ljudi.

- I moji prijatelji misle isto. U životu nemam ljude koji me osuđuju zbog odluka koje sam donijela - nastavlja Paige i dodaje:

- Nervozna sam kada upoznajem nove ljude jer često znaju imati mišljenje zbog onog što su vidjeli u medijima. No, kada me zaista upoznaju, kada vide koliko radim "iza scene" i koliko se trudim, misle da je to super.

Paige svojim pratiteljima nudi i ekskluzivan sadržaj koji ne objavljuje na Instagramu. Ima svoju web stranicu onlypaige.com gdje objavljuje drugačije fotografije od onih na Instagramu.

- Te fotografije koje su na OnlyPaige stranici nikad prije nisu viđene. Njih ne objavljujem na Instagram. Smatram da su "preagresivne" i premda nisam u potpunosti gola, to su moje najseksi fotografije do sada - zaključila je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem
Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu
ZLATNA BARBARA

Nova europska prvakinja: Prije džuda bila sam mala bucka, a trenirala sam u skloništu

Plus+ "Za pet godina se nadam da će moja sportska karijera biti gotova. Jer planiram još jedan olimpijski ciklus do Pariza. Mogla bih ja po svojim godinama još jedan, ali..", rekla je Barbara