Obavijesti

Sport

Komentari 39

Pala je Srbija! Sjajna Hrvatska razbila u Sisku najveće rivale...

Pala je Srbija! Sjajna Hrvatska razbila u Sisku najveće rivale...
1

Fantastične Barakude prezentirale su u Sisku sjajnu igru i pobijedile Srbe 12-9 u 6. kolu Europa kupa. Hrvatsku je predvodio sjajno Maro Joković s četiri gola, Marko Macan je dodao dva...

VIDEO

U zadnja tri susreta, Hrvatska nije imala lijeka za sjajne vaterpoliste Srbije, aktualne europske prvake iz Španjolske. Dva puta smo nesretno izgubili, jednom ispustili pobjedu na samom kraju, ali ovaj put je došlo vrijeme za našu pobjedu. 

Fantastične Barakude prezentirale su u Sisku sjajnu igru i pobijedile Srbe u 6. kolu Europa kupa. Obje reprezentacije su već osigurale završnicu Europa kupa koje će biti u Zagrebu od 5. do 7. travnja, te je ova utakmica bila skroz nebitna, no nijedna utakmica između najboljih vaterpolskih reprezentacija na svijetu nije nebitna.

Napeto, kao i uvijek krenula je utakmica između svjetskih, olimpijskih i europskih prvaka, apsolutnih vladara svjetskog vaterpola. Hrvatska je žestoko ušla ušla u utakmicu na krilima sjajnih navijača, ali jaki Srbi nisu se dali. Presudila je nevjerojatna treća četvrtina koju smo dobili sa 5-2 i otvorili su put prema pobjedi. Utakmicu smo u zadnjoj četvrtini mirno priveli kraju i pobijedili sa 12-9.

Hrvatsku je predvodio sjajno Maro Joković s četiri gola, Marko Macan je dodao dva, a po jedan su postigli Andro Bušlje, Lovre Miloš, Josip Vrlić i Xavi Garcia. Po dva gola za Srbiju postigli su Dušan Mandić, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović i Filip Filipović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Barakude su tako završile na prvom mjestu u skupini ispred Srbije i Rumunjske,

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića