Obavijesti

Sport

Komentari 9

Pala je stotka: Zadar izgubio kod Igokee, idu u kvalifikacije

Pala je stotka: Zadar izgubio kod Igokee, idu u kvalifikacije
2

Kvalifikacije za ostanak u regionalnom natjecanju Zadar će igrati krajem travnja i početkom svibnja. Prva utakmica u seriji na dvije pobjede igrat će se 27. travnja, druga 30. travnja, a eventualna treća 3. svibnja...

VIDEO

Košarkaši Zadra u susretu su 22. kola regionalne ABA lige izgubili na gostovanju kod Igokee u Laktašima sa 82-100 (14-26, 25-35, 23-18, 20-21).

Zadar je tako sezonu okončao s omjerom pobjeda i poraza 7-15, a Igokea sa 8-14.

Zadar će sezonu okončati na pretposljednjem, 11. mjestu koje vodi u dodatne kvalifikacije za ostanak u ABA ligi protiv drugoplasirane momčadi iz druge ABA lige.

Kvalifikacije za ostanak u regionalnom natjecanju Zadar će igrati krajem travnja i početkom svibnja. Prva utakmica u seriji na dvije pobjede igrat će se 27. travnja, druga 30. travnja, a eventualna treća 3. svibnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zadrani su katastrofalno krenuli u susret, domaći je sastav vrlo brzo preuzeo kontrolu rezultata, serijom 9-0 poveo sa 14-7, do kraja prve četvrtine izgradio i 12 poena prednosti, a sredinom druge četvrtine je prvi put stigao i do plus 20 (40-20). 

Na odmor se otišlo s vodstvo Igokee 61-39, a taj 61 primljen pogodak u prvom poluvremenu najbolje govori o pristupu igrača Zadra utakmici koja je izravno odlučivala o osiguranju ostanka u ABA ligi.

U drugom poluvremenu Zadar je zaigrao daleko agresivnije u obrani te je četiri i pol minute prije kraja imao napad na minus šest (82-76), no Lovre Bašić se spetljao na sredini igrališta, izgubio loptu, pa napravio nesportsku osobnu pogrešku i prilika za preokret je nestala.

Luka Žorić sa 23 i Luka Babić sa 15 koševa bili su najefikasniji kod Zadra, dok je Danilo Anđušić ubacio 29 za Igokeu.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...