Obavijesti

Sport

Komentari 72

Palace je prvi srušio Kloppove 'redse', remi 'topnika' i Spursa

Palace je prvi srušio Kloppove 'redse', remi 'topnika' i Spursa
1

Jürgen Klopp zasigurno nije očekivao da će njegov prvi poraz u karijeri trenera Liverpoola biti od Crystal Palacea na Anfieldu, no upravo se to dogodilo. Bilo je 2-1

VIDEO

Nakon tri uzastopna remija pa tri pobjede u nizu, Jürgen Klopp pretrpio je prvi poraz kao trener Liverpoola. Crystal Palace slavio je na Anfieldu 2-1 i prestigao ga na premijerligaškoj ljestvici nakon nedjeljnog dvoboja 12. kola.

Yannick Bolasie doveo je londonski sastav u vodstvo u 21. minuti, a "redsi" su izjednačili tri minute prije predaha, kad je povratnik nakon ozljede Philippe Coutinho pospremio loptu u gol na asistenciju Adama Lallane.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren počeo je kao pričuva za Liverpool, no dobio je priliku ući u igru u 40. minuti nakon što se ozlijedio Mamadou Sakho.

Preko 40.000 navijača na Anfieldu, među kojima je bio i Steven Gerrard, rastužio je Scott Dann postigavši pobjedonosni gol za Crystal Palace osam minuta prije kraja pa je Liverpool pao na deseto mjesto ljestvice.

Derbi sjevernog Londona na Emiratesu nije dao pobjednika. Arsenal i Tottenham odigrali su 1-1, čime će najviše profitirati Manchester City koji će ostati na čelu poretka s jednakim brojem bodova kao i "topnici" (26), ali boljom gol-razlikom.

Spursi su poveli u 32. minuti golom Harryja Kanea na asistenciju Dannyja Rosea, a jubilarni 24.000. gol u Premiershipu za konačnih 1-1 postavio je Kieran Gibbs u 77. minuti.

Asistirao mu je Mesut Özil, što mu je bila već deseta asistencija u prvih 11 nastupa u ligi. Nikad nikome to nije uspjelo za rukom, baš kao ni asistencija u šest uzastopnih ligaških utakmica.

Premiership, 12. kolo:

  • Aston Villa - Manchester City 0-0
  • Arsenal - Tottenham 1-1
  • Liverpool - Crystal Palace 1-2
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići