Obavijesti

Sport

Komentari 8

Papu Gomez divi se Modriću: Skidam mu kapu, uzor mi je!

Papu Gomez divi se Modriću: Skidam mu kapu, uzor mi je!
3

Nogomet je evoluirao zbog načina na koji se hrane igrači i kako se paze, a također i kako se štite od ozljeda. Prije petnaest godina su nogometaši u dobi od 33 godine praktično bili u mirovini, smatra Gomez

VIDEO

Vodeća momčad španjolskog prvenstva Real Madrid gostuje u nedjelju kod trećeplasirane Seville, a uoči tog dvoboja argentinski veznjak Papu Gomez rekao je kako mu je Luka Modrić uzor na poziciji veznog igrača.

Pokretanje videa...

Elizabeta Vida za BožIć je dobila dres Luke Modrića: 'Ajme, kako sam sretna' VIDEO

- Za mene je on referentni igrač na toj poziciji. Posljednjih godina sam promijenio poziciju te počeo igrati više unazad (na sredini terena) pa sam počeo gledati njega, pratiti kako on igra -  izjavio je 34-godišnji igrač Seville.

Gómez je u intervjuu objavljenom u petak u novinama Marca rekao kako je 36-godišnji kapetan hrvatske reprezentacije "fenomen".

- S obzirom na godine koje ima, nevjerojatno je kako upravlja minutama na terenu, igra sve utakmice, i to na kakvoj razini. On je profesionalac u svakom smislu. Skidam mu kapu zbog toga -  dodao je o Modriću.

Champions League - Quarter Final - First Leg - Chelsea v Real Madrid

- Sada kada ću ga vidjeti uživo, nastavit ću ga promatrati i diviti mu se dok se može -  rekao je Argentinac.

Gómez i Modrić bi se trebali sučeliti na travnjaku stadiona Ramón Sánchez Pizjuán u utakmici u kojoj će Sevilla pokušati smanjiti zaostatak za Real Madridom od 12 bodova.

Uefa je u četvrtak, temeljem prikupljenih glasova na svojoj internetskoj stranici, proglasila Modrića najboljim igračem tjedna Lige prvaka. Hrvatski igrač je najstariji nogometaš Real Madrida te se nada produženju ugovora koji istječe za dva i pol mjeseca.

Chelsea v Real Madrid - UEFA Champions League - Quarter Final - First Leg - Stamford Bridge

Papu Gómez, koji je za Argentinu upisao 13 nastupa, smatra da današnji nogometaši mogu igrati elitni nogomet duže nego je to bio slučaj s prijašnjim generacijama.

- Nogomet je, nesumnjivo, evoluirao zbog načina na koji se hrane igrači i kako se paze, a također i kako se štite od ozljeda. Prije petnaest godina su nogometaši u dobi od 33 godine praktično bili u mirovini. Danas gledamo igrače stare 37 ili 38 godina na spektakularnoj razini - objasnio je Gómez koji je odigrao 33 utakmice ove sezone za Sevillu.

VIDEO Fantastična asistencija Rakitića za pobjedu Andalužana
VIDEO Fantastična asistencija Rakitića za pobjedu Andalužana

- Možda sve ovisi o glavi. Važna je motivacija koju ima svaki igrač, a ako je ona i dalje velika te se uz nju čuvaš malo, možeš godinama igrati na visokoj razini - rekao je.

Gómez, suigrač 34-godišnjeg hrvatskog veznjaka Ivana Rakitića, došao je u Sevillu u siječnju 2021. Prije toga je igrao za Atalantu, Metalist iz Harkiva, Cataniju te argentinske klubove San Lorenzo i Arsenal Sarandí.

LaLiga - Sevilla v Atletico Madrid

Gómez i Modrić trebali bi u studenom nastupiti za svoje reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

- Ne znam što bih dao da budem ondje, ali puno toga. To bi mi s 34 godine bilo prvo, a vjerojatno i posljednje Svjetsko prvenstvo, osim ako za četiri godine ne budem igrao jako dobro -  rekao je Gómez koji je u siječnju i veljači bio u udarnoj postavi Argentine u susretima s Čileom i Kolumbijom.

- To pokazuje da se nikada ne treba predavati. Da se uvijek može -  zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja