Obavijesti

Sport

Komentari 228

'Parirali smo Olympiakosu, ali nismo imali normalno suđenje'

'Parirali smo Olympiakosu, ali nismo imali normalno suđenje'
2

"Od pet sudaca, da nitko to ne može vidjeti... Ne znam hoću li biti kažnjen, ali ne mogu izdržati da ne komentiram. Bilo je previše njegovih odluka koje nisu dobre"

VIDEO

Iznimno sam sretan na onome što je moja momčad pokazala, parirala je u svim segmentima igre Olympiakosu. S druge strane, razočaran sam što smo izgubili. Ne mogu naći prave riječi..., počeo je Zoran Mamić skupljati dojmove nakon nesretnog poraza Dinama od Olympiakosa u trećem kolu skupine F Lige prvaka na Maksimiru (1-0).

A onda je opleo po sucu Paolu Tagliaventu. Neće pamtiti Talijana po dobru. Igranje rukom Milivojevića bilo je vrlo sumnjivo, u najmanju ruku.

- Nismo imali sreće, a ni normalno suđenje. Vidio sam situacije, nije bio jedan penal, nego dva, dvije ruke. Sudačke odluke, Soudaniju se ne pušta prednost kad ide jedan na jedan. Nismo mogli to nadoknaditi, još jedna klasična Dinamova utakmica.

Domagoj Antolić i Marko Rog pogađali su stative, a Ideye Brown mrežu nakon vrlo loše procjene Dinamova golmana Eduarda, koji je primio gol u bližu stativu iz gotovo mrtvoga kuta.

- Imali smo dvije stative i još dobrih prilika, nismo zabili. Idemo dignuti glave gore, imamo Rijeku za pet dana da se odmorimo i da napravimo ono što se od nas očekuje, zadržimo prvo mjesto u prvenstvu i onda razmišljamo dalje.

Olympiakos ga, kaže Mamić, nije iznenadio.

- Ne znamo ništa novo o njima, sve što smo znali danas su i potvrdili. Kad je toliko skauta, nema tu previše tajni. Sve se vidi i ne može se tu ništa previše sakriti - rekao je trener Dinama pa se vratio na Tagliaventa i nedosuđeni penal u nadoknadi:

- Od pet sudaca, da nitko to ne može vidjeti... Ne znam hoću li biti kažnjen, ali ne mogu izdržati da ne komentiram. Bilo je previše njegovih odluka koje nisu dobre, ne pamtim ga po dobru.

- Utakmice protiv Arsenala i Olympiakosa pokazale su da ova momčad ima glavu i rep. Moramo biti strpljivi pa će onda doći rezultat - zaključio je Zoran Mamić za ArenaSport.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 228
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...