Obavijesti

Sport

Komentari 2

Pavić i Mektić srušili Dodiga za polufinale završnog Mastersa

Pavić i Mektić srušili Dodiga za polufinale završnog Mastersa

S dvije pobjede i jednim porazom Mektić i Pavić su zauzeli drugo mjesto u Zelenoj skupini te se plasirali u polufinale, a Dodig i Polašek su s jednom pobjedom i dva poraza završili na trećem mjestu

VIDEO

Prvi par svijeta, hrvatski tenisači Nikola Mektić i Mate Pavić plasirali su se u polufinale ATP Finala u Torinu, oni su u posljednjem susretu Zelene skupine svladali još jednog hrvatskog igrača Ivana Dodiga i Slovaka Filipa Polašeka sa 6-4, 7-6 (6).

Olimpijski pobjednici iz Tokija tako su ostali u igri za osvajanje svog 10. turnira u 2021. godini.

Pokretanje videa...

Zlatni Nikola Mektić i Mate Pavić vraćaju se s Olimpijskih igara VIDEO

Za osvajanje prvoga seta Mektiću i Paviću bio je dovoljan "break" koji su ostvarili kod 2-2 kada su oduzeli servis Polašeku. Kod prednosti 4-2 imali su četiri vezane "break-lopte" za oduzimanje servisa Dodigu i prednost 5-2, ali hrvatsko-slovačka kombinacija spojila je nekoliko sjajnih poena i ostala u igri. To im se moglo i isplatiti jer su kod prednosti Mektića i Pavića od 5-4 stigli do dvije prilike za poravnanje, ali tada je Pavić dva puta sjajno odservirao za osvajanje prve dionice igre.

(SP)CANADA-TORONTO-TENNIS-NATIONAL BANK OPEN-MEN

Drugi set bolje su počeli Dodig i Polašek koji su oduzeli servis Paviću za 2-0, ali hrvatski asovi su se odmah vratili "re-breakom" na Dodigovom servisu. Do kraja seta oba su para držala svoj početni udarac, a u "tie-breaku" je briljirao Pavić s tri fantastična reterna. Upravo je jednim od tih reterna Pavić osigurao drugu meč-loptu za svoju kombinaciju koja je i realizirana na Mektićevom početnom udarcu.

S dvije pobjede i jednim porazom Mektić i Pavić su zauzeli drugo mjesto u Zelenoj skupini, a suparnike u polufinalu, što će biti pobjednici Crvene skupine, saznat će u petak. Dodig i Polašek su s jednom pobjedom i dva poraza završili na trećem mjestu u skupini. 

Nitto ATP Finals - Day Three - The O2 Arena

Još ranije su prvo mjesto u ovoj skupini osigurali Španjolac Marcel Granollers i Argentinac Horacio Zeballos pobjedama protiv Dodiga i Polašeka te Mektića i Pavića u prva dva kola. Oni su ranije u četvrtak izgubili za njih nevažan dvoboj od Nijemca Kevina Krawietza i Rumunja Horije Tecaua koji su usprkos toj pobjedi ostali posljednji u skupini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica