Obavijesti

Sport

Komentari 16

Pejčić opet ide po medalju: Na ovoj streljani već osvojila zlato

Pejčić opet ide po medalju: Na ovoj streljani već osvojila zlato
1

Snježana Pejčić danas puca u svojoj najjačoj disciplini, malokalibarska puška trostav s 50 metara. U ovoj je disciplini oborila svjetski rekord, i to baš na ovoj streljani

VIDEO

Na Olimpijskim igrama u Riju postoji čak 20 djevojaka koje mogu uzeti medalju, pa neću ništa obećavati, rekla je uoči nastupa u svojoj najjačoj disciplini naša streljačica Snježana Pejčić.

Danas u 14 sati počinju kvalifikacije u malokalibarskoj pušci. Gađat će se u trostavu s 50 metara. Finale je na rasporedu u 17 sati po našem vremenu. Od Snježane Pječić danas s razlogom očekujemo velike stvari, očekujemo medalju.

Svjetska rekorderka

Na prošlim je Olimpijskim igrama u Londonu bila peta u malokalibarskoj pušci. U finalu nije bila na pravoj razini, sad joj se, nadamo se, neće ponoviti tako loš nastup.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Finale Olimpijskih igara u mojoj slabijoj disciplini je zaista nešto za pohvaliti se, ali naravno da ostaje žal što nisam bolje pucala u finalu. Znam da nećete vjerovati, ali imala sam tremu, puška mi nije bila stabilna, pa su mi devetke odnijele bolji plasman. Dala sam sve od sebe i to je dovoljno za sedmo mjesto na Igrama - rekla je Snježana prije nekoliko dana kad je pucala u svojoj slabijoj disciplini.

Pejčić ove godine dominira u malokalibarskoj pušci. Olimpijska streljana Deodoro u Riju bila joj je sretna krajem travnja ove godine. U Svjetskom kupu je tad osvojila zlatno odličje. Streljana na kojoj će danas gađati očito joj jako odgovara. Tu je postavila i svjetski rekord od 594 kruga.

Streljačica godine

Hrvatska olimpijka dobila je veliko priznanje na početku godine od Međunarodne streljačke federacije, koja ju je, uz Amerikanca Vincenta Hancooka, proglasila svjetskom streljačicom godine. U Pekingu je prije osam godina osvojila brončanu medalju u svojoj slabijoj disciplini. Sad je vrijeme da bude na olimpijskom postolju i u svojoj jačoj disciplini.

Dominirala je u Svjetskom kupu, iako to ne želi priznati, Snježana je među dvije-tri najveće favoritikinje za medalju. Ona sigurno sanja zlato.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Za njega ne postoji "ne mogu": Dva zlata u dva različita sporta
POI RIO

Za njega ne postoji "ne mogu": Dva zlata u dva različita sporta

Australski paraolimpijac Dylan Aclott osvojio je zlatnu medalju u tenisu u paru sa sunarodnjakom Heathom Davidsonom. Prije osam godina u Pekingu je uzeo zlato u košarci...

Paović i Lučić bez polufinala: Namučile smo jake Kineskinje
POI

Paović i Lučić bez polufinala: Namučile smo jake Kineskinje

Mirjanja je odigrala fantastičan meč i Kineskinja je bila izbezumljena. Bilo mi je super zabavno gledati kako je za vrijeme 'time-outa' cijela kineska klupa bila u drami, rekla je Sandra Paović
Budetić bez medalje: U šoku sam, ne znam što se dogodilo
POI RIO

Budetić bez medalje: U šoku sam, ne znam što se dogodilo

NIJE IŠLO Branimir Budetić s hicem od 59.33 metara iz pete serije ostao je korak do brončane medalje u Riju, za koju mu je nedostajalo metar i 27 centimetara...