Obavijesti

Sport

Komentari 50

Penal za Dinamo nije postojao; A da betoniraju ta 2 kvadrata?

Penal za Dinamo nije postojao; A da betoniraju ta 2 kvadrata?
1

Hamza ima udarac, ima dribling, daje lopte s očima i njega treba stavljati bliže golu, tamo gdje se rade najvažnije stvari, pohvalio je Jeličić igrača Hajduka i našalio se na račun Ante Čačića

VIDEO

Svi treneri koji vode ekipe iz donjeg doma imaju dosta problema. Dinamo se nije puno namučio, četiri gola zabio je nakon eklatantnih pogrešaka Cibalije, rekao je bivši igrač Dinama i Hajduka Joško Jeličić u HRT-ovoj emisiji Stadion.

A taj peti, u pobjedi 5-2 u 11. kolu HNL-a, nije bio regularan, utvrdio je Mateo Beusan, sudačko "Oko sokolovo". Igrala se 50. minuta, rezultat je bio 2-1 za Dinamo, kad je Ángelo Henríquez pao u duelu s Franom Ikićem, a sudac Igor Križarić pokazao je na bijelu točku.

- Gledali smo snimku nekoliko puta. Nema nikakvog kontakta, to nije penal - kazao je Beusan, a Jeličić sakrastično dodao:

- Imam jedan prijedlog... Možda da betoniraju ta dva kvadrata pa da ne padaju tako lako, sjetimo se Soudanija prošle sezone...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako penala, prema Beusanu, nije bilo, suci su ispravno prosudili kod vodećeg gola "modrih" u 18. minuti koji je zabio Olmo.

- Ne da sudac daje prednost napadaču, ma nema govora o zaleđu. Kamera je krivo postavljena, pohvalio bih pomoćnog suca Petrovića - rekao je Beusan, koji je ocijenio i kako je sudac trebao dosuditi faul na Livakoviću kod prvog gola Cibalije u 47. minuti.

Nižiću zasluženo crveni karton

Što se Hajdukove pobjede nad Interom (2-0) tiče, sudac Fran Jović ispravno je postupio dodijelivši drugi žuti karton Zoranu NIžiću pred kraj utakmice, a u 69. minuti nije bilo penala Obenga na Tudoru, ali jest faula izvan šesnaesterca (koji nije dosuđen).

- Nakon odlaska Vlašića, Hajduk ipak ima igrača koji u međuprostoru gdje je najteže egistirati ima kvalitetu, a to je Hamza. Ima udarac, ima dribling, daje lopte s očima i njega treba stavljati bliže golu, tamo gdje se rade najvažnije stvari - komentirao je Jeličić igru "bilih".

Rijeka se mučila kod Rudeša u prvom poluvremenu, ali je u nastavku zabila četiri komada i zadržala četiri boda minusa za Dinamom.

- Rijeka na tri izvođenja udarca iz kuta prima jedan gol. To nije stvar slučajnosti, nego manjka kvalitete - kazao je Jeličić o primljenom golu branitelja naslova.

Dinamu nedostaje igrač poput Gavranovića

Mario Gavranović zabio je dva gola Rudešu i pokazao klasu. Jeličić, međutim, nije siguran kako će se, dođe li doista do transfera u Dinamo ovu zimu, švicarski Hrvat tamo snaći.

- Dinamu nedostaje takav sidraš, konstitucijom jači napadač. Gavranović dobiva samo 30-ak posto duela, ali jako dobro ulazi između linija i dobar je kad ima prostora. Dinamo takvu igru ne preferira s obzirom na to da se većina momčadi brani protiv njega.

Mateo Beusan zaključio je sudačku analizu kola procjenom kako je Osijek zasluženo dobio penal u utakmici protiv Istre 1961 (2-0).

Ako Luka i senatori tako odluče, idemo na SP

Govoreći o predstojećoj reprezentativnoj akciji, Jeličić je opet sarkastično ocijenio istup izbornika Ante Čačića na konferenciji za medije.

- Nemam što dodati, mene je izbornik umirio. on ima sve pripremljeno...

- Imamo puno problema u zadnjoj liniji, šest igrača s javnim opomenama, od čega trojica iz zadnje linije. trebamo pripaziti i u tom smislu. Ali, bez obzira na to, mislim da bismo se protiv Finske trebali nametnuti i da nam to da zalog za optimizam - kazao je Jeličić i zaključio:

- Ako Luka i senatori tako odluče, samo se njih pita, oni će to dobiti. Bitno da im nitko ne stvori probleme u tome.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka