Obavijesti

Sport

Komentari 41

Pepov miljenik: 'Povaljao' Luku pa stigao nadomak Man. Cityja

Pepov miljenik: 'Povaljao' Luku pa stigao nadomak Man. Cityja
1

Leroy Sane poznat je po utakmici u kojoj je fino 'povaljao' ponajboljeg veznjaka svijeta Luku Modrića. Bilo je to 10. ožujka 2015. u sklopu osmine finala LP gdje su susreli Real Madrid i Schalke

VIDEO

Dolazak Josepa Guardiole pokrenuo je totalno pospremanje u Manchester Cityju. Problemi su brojni, prvenstveno treba osvježiti potrošeni igrački kadar kako bi se stvorilo pobjedničko ozračje koje silno nedostaje nebeskoplavima.

Jedan od najboljih trenera svijeta ima svoj trenerski stil kojeg će bez ikakve sumnje asimilirati na momčad. Međutim, potrebni su mu posebni profili za takvo što. Poslije dolaska Nijemca Ilkaya Gundogana, ponovo se odlučio kupovati iz Bundeslige.

Luka posebno pamti neuhvatljivog Sanea

Kako bi dodatno pojačao plejadu vrsnih ofenzivaca, Guardiola se odlučio dovesti svog novog 'miljenika' Leroyja Sanea (20) iz njemačkog Schalkea. Cijena? Prava 'sitnica', samo 55 milijuna eura!

- Leroy Sane ogroman je talent i Nijemcima mogu čestitati što imaju igrača poput njega - govorio je Guardiola uoči prošlosezonske utakmice Bayerna i Schalkea. I tu se rodila ljubav.

Leroy je poznat po utakmici u kojoj je fino 'povaljao' ponajboljeg veznjaka svijeta Luku Modrića. Bilo je to 10. ožujka 2015. u sklopu osmine finala Lige Prvaka gdje su susreli Real Madrid i Schalke.

Baš na Santiago Bernabeu briljirao je mladi ofenzivac širokom lepezom poteza i tu ga je Europa upoznala. Danas je dio 'elfa', dok ga klub cijeni na 55 milijuna eura. 

A na drugoj strani terena...

Ne postoji niti promil šanse da od jeseni gledamo Manchester City bez osvježene obrambene linije. Dolazak karizmatičnog španjolskog trenera Pepa Guardiole u startu je pokrenuo totalnu revoluciju 'građana', a u narodu ne kažu uzalud - kuća se gradi od temelja.

Tu je izreku primijenio bivši trener Bayerna kojem u Engleskoj novac trenutno ne znači previše, što bi i značio, kad ga ima napretek zahvaljujući brutalno bogatim vlasnicima kluba.

Čini se kako je potpis najtalentiranijeg engleskog stopera Johna Stonesa (22) iz Evertona pitanje vremena. Guardioli je potreban moderan branič koji se 'ne plaši' lopte, odnosno koji pored klasičnih defenzivnih kvaliteta mora imati i one tehničke.

Prvi izbor Cityja bio je Juveov Leonardo Bonucci za kojeg su htjeli izdvojiti preko 60 milijuna eura, no talijanski stoper ne želi niti čuti za odlazak iz Torina. Stones ispunjava primarne zamisli zahtjevnog katalonskog stručnjaka pa cijena od 63 milijuna eura nije pretjerana briga klubu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve