Obavijesti

Sport

Komentari 8

Pepov stroj neumoljivo natrpao Watford: Jesus zabio četiri gola

Pepov stroj neumoljivo natrpao Watford: Jesus zabio četiri gola
4

Manchester City je u 34. kolu Premier lige uvjerljivo pobijedio pretposljednji Watford s 5-1. Brazilski napadač utrpao im je četiri komada, zabio je i Rodri, dok je za goste poentirao Kamara

VIDEO

Moćni stroj Pepa Guardiole na Etihadu uvjerljivo je pobijedio Watford s 5-1, a čak četiri gola zabio je brazilski napadač Gabriel Jesus. 

Pokretanje videa...

Guardiola puši kubanku 00:58

Manchester City nalazi se na vrhu prvenstvene ljestvice, a ovim je susretom izborio još tri itekako važna s obzirom na to da vodi mrtvu trku za titulu s Liverpoolom.

Momčad Jurgena Kloppa sada ima četiri boda manje od prvoplasiranog Cityja, ali već sutra imaju priliku na domaćem terenu protiv Evertona doći do novih bodova. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

City je do vodstva došao već u 4. minuti susreta kada je Oleksandr Zinčenko proigrao Gabriela Jesusa koji se odlično snašao unutar kaznenog prostora i zabio za 1-0. 

Manchester City v Watford - Premier League - Etihad Stadium

Nakon fenomenalne asistencije Kevina de Bruynea, Jesus je bio najviši u skoku te glavom iz blizine pucao te u 23. minuti zabio za 2-0. 
Gosti su smanjili vodstvo Cityja u 28. minuti kada je Kamara na asistenciju Emmanuela Dennisa zakucao za 2-1. 

U 34. minuti susreta, City ponovno probija mrežu zahvaljujući Rodriju, kojemu je dobro raspoloženom Jesus poslao loptu, a Španjolac zakucao za 3-1. 

U drugom dijelu susreta, samo četiri minute nakon početka poluvremena, Jesus je iz penala zabio za 4-1, a u 53. minuti je na asistenciju De Bruynea zabio i peti gol. 

Četvrti Arsenal sada ima 60 bodova, dva manje uz dvije odigrane utakmice više od trećeg Chelseaja, a tri više uz utakmicu više od petog Tottenham Hotspura, dok je Manchester United ostao šesti sa 54 boda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener