Sport

Komentari 14

'Perišić je sve bliže prelasku u Spurse, čeka se da javi Interu'

'Perišić je sve bliže prelasku u Spurse, čeka se da javi Interu'

Iako su mu 33 godine, Perišić je u životnoj formi te je najbolje ocijenjeni Hrvat u ligama 'petice'. Iako se prvotno govorilo o produljenju ugovora s Interom, čini se da će karijeru nastaviti u Premier ligi

Ugledni talijanski novinar Fabrizio Romano, koji je dobro upućen u nogometne transfere, javnosti je obznanio novu informaciju vezanu za transfer hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića (33). 

"Perišić je spreman prihvatiti dvogodišnji ugovor. Hrvatski krilni igrač stvarno je blizu prelaska u Spurse, samo se čeka da to kaže vodstvu Intera", objavio je Romano dodavši da pregovori traju od ponedjeljka te se istima bliži kraj. 

Britanski Independent jučer je pisao da je Perišić na meti Tottenhama i trenera Antonia Contea koji je odlučio ostati na klupi engleskog prvoligaša i sljedeću sezonu, što je objavio i Romano. 

"Ivan Perišić danas neće objaviti svoju konačnu odluku. Tottenham je vodeći u utrci od ponedjeljka. Hrvatsko krilo prioritet je na Conteovoj listi igrača. Inter još nije dobio službeni odgovor Perišića nakon posljednje ponude za produljenje ugovora", napisao je jučer na svom profilu. 

Serie A - Inter Milan v Sampdoria

Perišiću na kraju aktualne sezone istječe ugovor s Interom, te iako se već neko vrijeme govorilo o produljenju suradnje, došlo je do velikog preokreta. I sam Perišić je nedavno rekao da je nezadovoljan time što je Inter odugovlačio s produljenjem, a prema izvorima Indenpendenta i Romana, hrvatski reprezentativac sve je bliže odlasku starom treneru s kojim je lani osvojio talijansko prvenstvo. 

Najčitaniji članci