Obavijesti

Sport

Komentari 37

Milan pobijedio Tottenham golom Diaza, naš dvojac igrao

Milan pobijedio Tottenham golom Diaza, naš dvojac igrao
5

U susretu osmine finala Lige prvaka, Milan je došao do ranog vodstva u 7. minuti golom Diaza koji je postao najmlađi igrač Milana koji je zabio u LP. Rebić je ušao u 90. minuti, a Perišić je odigrao cijeli susret za Spurse

Nogometaši Milana pobijedili su Tottenham u osmini finala Lige prvaka na San Siru, a jedini gol za domaću momčad zabio je Brahim Diaz. 

Champions League - Round of 16 First Leg - AC Milan v Tottenham Hotspur

Gol Diaza iz 7. minute susreta za vodstvo Milana pogledajte OVDJE

Hrvatski nogometaši Ante Rebić i Ivan Perišić, bivši suigrači iz reprezentacije, srdačno su se zagrlili prije početka susreta. Rebić je započeo susret na domaćoj klupi, a ušao je u igru tek u sudačkoj nadoknadi, dok je Perišić odigrao cijeli susret za londonski klub.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Premda su "Rossoneri" sedam puta bili europski prvaci, ovo im je prvi susret u nokaut fazi Lige prvaka nakon poraza od Atletico Madrida u osmini finala 2014.

Champions League - Round of 16 First Leg - AC Milan v Tottenham Hotspur

Milan je poveo već u sedmoj minuti. Pucao je Theo Hernandez iskosa, no Fraser Forster je obranio njegov udarac. Na odbijanac je natrčao Brahima Diaz, no Forster obranio i njegov udaraca, ali je Diaz iz drugog pokušaja zabio za vodstvo Milana.

Tottenham je prvu priliku imao u 25. minutu. Heung-Min Son je ubacio loptu u protivnički šesnaesterac, ali je domaća obrana otklonila opasnost. Do kraja poluvremena gosti su tražili izjednačenje, ali nije bilo većih opasnosti.

Champions League - Round of 16 First Leg - AC Milan v Tottenham Hotspur

Milan je u 53. minuti mogao povećati prednost, ponovo je u prilici bio Diaz, ali je njegov udarac blokirao Clement Lenglet. U 78. minuti je zaprijetio i Charles De Ketelaere, lijepo je pucao glavom, ali nije dobro naciljao.

U 82. minuti i Englezi su mogli do gola. Ivan Perišić je ubacio iz kornera, pucao je Eric Dier, ali je golman to dobro obranio.

Uzvratni susret je osmog ožujka u Londonu.

U srijedu Club Brugge dočekuje Benficu, a Chelsea gostuje kod Borussije Dortmund.

Idućeg tjedna su na rasporedu preostale četiri utakmice prve runde osmine finala. U utorak, 21. veljače igrat će Liverpool - Real Madrid, te Eintracht Frankfurt - Napoli, a dan kasnije RB Leipzig - Manchester City, te Inter - Porto.

Uzvratni susreti su 7. i 8. ožujka, te 14. i 15. ožujka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Osmina finala Lige prvaka 21:00 , San Siro
Milan
1 : 0
Tottenham
Sortiranje događaja
90'+6

Kraj utakmice. 

90'

Četvrti sudac pokazao je još šest minuta sudačke nadoknade. 

90'

Leao izlazi, a ulazi Rebić. 

86'

Zamjena u redovima Milana. Pobega ulazi umjesto Tonalija. 

81'

Zamjena u redovima Tottenhama. Son izlazi, a ulazi Danjuma. Davies će zamijeniti Lengleta. 

Komentari 37