Obavijesti

Sport

Komentari 73

Perišiću, majstore: Zakucao je prvi u sezoni, vratio se Srna!

Perišiću, majstore: Zakucao je prvi u sezoni, vratio se Srna!
1

Ivan Perišić večeras je bio najbolji pojedinac Intera i osim što je zabio gol imao je dva sjajna pokušaja. Marcelo Brozović odigrao je cijeli susret dok je Šime Vrsaljko debitirao i igrao do 71. minute

VIDEO

Nogometaši Intera remizirali su 2-2 s Torinom kod kuće u 2. kolu talijanske Serie A. Nakon potpune dominacije u prvom, Inter se raspao u drugom dijelu i primio dva gola. Strijelci za 'nerazzurre' bili su Perišić u 7. i De Vrij u 32. minuti. Za Torino su pogodili Belotti u 55. i Meite u 68.

Ivan Perišić večeras je bio najbolji pojedinac Intera i osim što je zabio gol imao je dva sjajna pokušaja. Marcelo Brozović odigrao je cijeli susret dok je Šime Vrsaljko debitirao i igrao do 71. minute.

Samo sedam minuta bilo je potrebno Perišiću da postigne svoj prvi gol ove sezone. Hrvatski reprezentativac sjajno je pogodio na asistenciju Maura Icardija i doveo Inter u rano vodstvo. Bio je to njegov najbrži gol otkad je stigao na Giuseppe Meazzu.

POGLEDAJTE VIDEO: Sjajan gol Ivana Perišića Torinu

Inter je u susret ušao nakon iznenađujućeg poraza u prvom kolu kod Sassuola. Jedan od pretendenata na naslov ove sezone odigrao je blijedu utakmicu na otvaranju sezone. 

No, u drugu je krenuo u nešto izmijenjenom sastavu tako da su od prve minute na travnjaku bilii Ivan Perišić, Marcelo Brozović i Šime Vrsaljko.

Inter je igrao sjajno u prvom poluvremenu i na odmor otišao s velikom prednošću od 2-0. No, u nastavku to nije bila ista momčad. Inter je doživio strašan pad i Torino je stigao do izjednačenja.

Perišić je imao još jedan sjajan pokušaj u 92. minuti kada je njegov udarac ispod prečke izvadio Sirigu. Bila ja to sjajna obrana talijanskog golmana, Perišić se uhvatio za lice u nevjerici jer je bio uvjeren da će zabiti za pobjedu.

Hrvatski reprezentativac večeras je stigao do 32. gola u 120. utakmici za Inter, a ostvario je i 29 asistencija.

Vratio se Dario Srna

Filip Bradarić asistirao je u remiju Cagliarija 2-2 sa Sassuolom u svojem debiju u Serie A. Bradarić je u igru ušao u 71. minuti, a samo dvije minute kasnije asistirao je ubačajem iz kornera Pavolettiju koji je zabio za 2-1.

Pavoletti je bio strijelac i prvog gola na utakmici u 10. minuti, ali tu prednost su gosti poništili u 53. minuti preko Berardija. U Serie A je debitirao Darijo Srna, odigrao je čitavu utakmicu i to mu je bio prvi nastup nakon suspenzije zbog dopinga od rujna 2017. godine.

Sassuolo, koji je od 92. bio bez isključenog Marlona je na kraju stigao do boda pogotkom Boatenga iz penala u devetoj minuti nadoknade.

Fiorentina je s uvjerljivih 6-1 pobijedila Chievo, a u dresu Viola je debitirao Marko Pjaca. Ušao je s klupe u 74. minuti, dok je na klupi suparnika sjedio Šemper. Za uvjerljivo slavlje Fiorentine zaslužni su Milenković, Gerson, Benassi s dva gola, Chiesa i Simeone.

Udinese je s 1-0 pobijedio Sampdoriju, a strijelac odlučujućeg gola bio je De Paul u devetoj minuti. Istim rezultatom SPAL je bio bolji od Parme, a strijelac je bio Antenucci. Lorenco Šimić nije ulazio u igru. Utakmica Frosinonea i Bologne je završila 0-0, a Stipe Perica je odradio 90 minuta. 

Slavila je i Genoa, a ona je s 2-1 bila bolja od Empolija. Piatek i Kouame su zabili za prednost od 2-0 do 18. minute, a Empoli je uspio smanjiti zaostatak tek u sudačkoj nadoknadi golom Mraza.

VIDI OVO! KVIZ: Koja ste pjesma 90-ih?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja