Obavijesti

Sport

Komentari 16

Perke, Broz i Rebić najbogatiji u Italiji, Kalinić fino živi u Veroni

Perke, Broz i Rebić najbogatiji u Italiji, Kalinić fino živi u Veroni

U Italiji igra deset hrvatskih nogometaša. Završetkom prijelaznog roka objavljene su i plaće igrača te podaci koliko koji klub u Italiji ulaže u igrački kadar

VIDEO

Inter nije uspio prodati Marcela Brozovića u ljetnom prijelaznom roku pa će hrvatski veznjak još najmanje jednu polusezonu braniti crno-plave boje Milana. Uslugama Interu priskrbio si je titulu drugog najplaćenijeg hrvatskog nogometaša na 'čizmi', titulu koju dijeli s Antom Rebićem čiji doprinos je zakupio AC Milan iz suprotnog tabora slavnog talijanskog grada. Milanski dvojac zarađuje 3,5 milijuna eura godišnje.

POGLEDAJTE VIDEO: Brozović odmara u blizini stadiona

Pokretanje videa...

Brozovićev penthouse u Milanu 00:35

A kralj Hrvata u Serie A i najplaćeniji igrač je Ivan Perišić. Inter za njegove usluge plaća cijelih 5 milijuna eura čime je Perke uvjerljivo najplaćeniji hrvatski nogometaš u Italiji. Bayern nije otkupio njegov ugovor pa će do daljnjega ostati kod Contea u Interu kao i Brozović.

Soccer Test Match - FC Internazionale vs Pisa

U Italiji igra deset hrvatskih nogometaša. Završetkom prijelaznog roka objavljene su i plaće igrača te podaci koliko koji klub u Italiji ulaže u igrački kadar.

Idući na listi je bivši igrač Hajduka, nekadašnji član Fiorentine, Milana i Rome Nikola Kalinić, koji je ove sezone karijeru odlučio nastaviti u Veroni Ivana Jurića. Kale je s 1,5 milijuna eura godišnjih primanja ujedno i najplaćeniji igrač 'žuto-plavih' dok ga u stopu prati Milan Badelj.

Serie A - Juventus v AS Roma

Također veteran talijanskih travnjaka, nekadašnji član Fiorentine i Lazija, a danas vedeta Genoe, Miki zarađuje 100 tisuća eura manje od Kalinića (1,4 milijuna eura). Zatim slijedi Mario Pašalić u Atalanti koji uprihodi točni milijun eura godišnje, a iz iste generacije '95. Marko Pjaca u Genoi dobiva 800 tisuća na godišnjoj razini.

Serie A - Atalanta v Brescia

Filip Bradarić u Cagliariju ima 600 tisuća eura dok su od hrvatskih nogometaša u Seriji A još golman Ivor Pandur i branič Martin Erlić. Dvojac iz Verone odnosno Spezije zarađuje 150.000 eura godišnje.

Što se tiče klupskih izdataka, najviše u Serie A troši Juventus. 'Stara dama' za plaće igrača godišnje izdvaja 236 milijuna eura dok drugo mjesto drži Inter sa 149 milijuna. Roma je na trećem mjestu sa 112 milijuna eura, slijedi Napoli sa 105 milijuna dok prvih pet zatvara Milan s 90 milijuna eura za plaće igrača.

Serie A - AS Roma v Juventus

Valja napomenuti kako je najbolji omjer uloženog i dobivenog vidljiv kod Atalante. Momčad Gian Piera Gasperinija dobiva 42,6 milijuna eura godišnje što ju svrstava na 11. mjesto platnog ranga, a već drugu sezonu zaredom će igrati Ligu prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog
VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante