Obavijesti

Sport

Komentari 28

Petev: Idemo po iznenađenje u Sevillu! Taktika kao u Zagrebu

Petev: Idemo po iznenađenje u Sevillu! Taktika kao u Zagrebu
10

Igrači Dinama jutros su iz zagrebačke zračne luke krenuli za Sevillu na teško gostovanje u četvrtom kolu Lige prvaka. Dinamo zasad još nema niti boda, a nije uspio zabiti ni gol

VIDEO

Pred nama je jako teška utakmica, ipak je to Liga prvaka. Moramo biti svjesni dvije stvari, prvo je da moramo igrati s puno samopouzdanja, a onda na terenu izgledati kao momčad. To su dvije stvari koje su jako bitne za sutrašnju utakmicu, rekao je Ivajlo Petev prije odlaska u Sevillu.

Pogledajte video:

Pokretanje videa...

01:04

Nogometaši Dinama danas su u jutarnjim satima iz zagrebačke zračne luke otputovali za Sevillu gdje u srijedu od 20.45 sati (HTV 2) igraju utakmicu četvrtog kola Lige prvaka.

- Znamo kakva je Sevilla, ali uvijek postoji šansa za nekakvo iznenađenje. Mi ćemo ga svakako i tražiti. Uz dulje odsutne igrače (Antolić, Lešković, Goncalo) nedostaje nam još jedino Fiolić koji nije ovdje s nama, a sastav ćemo vidjeti nakon večerašnjeg treninga. Nadam se samo da ću moći računati na sve igrače koji su i krenuli na ovaj put. Sutra ćemo odlučiti o početnom sastavu - dodao je bugarski trener.

U prve tri utakmice Dinamo nije zabio niti jedan gol te nema niti boda. Najbliže su 'modri' bili upravo protiv Seville u posljednjoj utakmici (0-1), no za minimalno bod nedostajalo je malo više hrabrosti.

- Mi uvijek biramo taktiku razmišljajući kakva momčad igra protiv nas. Znamo svi kakva je Sevilla, naš se taktički plan sutra neće bitno razlikovati od onog s maksimirske utakmice protiv Seville. Ne možemo si dozvoliti protiv takvog suparnika zaigrati drugačije. Ali, htio bi da igramo ipak s malo više samopouzdanja.

Jedan od onih koji bi trebao dobiti priliku od prve minute je Domagoj Pavičić koji je pak u ranijem razgovoru za Goal rekao kako bi 'radije pobijedio Rijeku, no Sevillu'.

Pogledajte video:

Pokretanje videa...

00:17

- Znamo svi kakva je Sevilla, znamo gdje idemo u goste. Sevilla je vrhunska momčad sa sjajnim igračima, sigurno nam neće biti lako. No, mi idemo u Španjolsku dati sve od sebe, u nogometu ništa nije nemoguće. Idemo probati izvući pozitivan rezultat. Imamo težak ritam, svaka tri dana imamo neku utakmicu, ali vjerujemo u sebe i nećemo se samo tako unaprijed predati - kaže Pavičić.

Petar Stojanović često je kritiziran u posljednje vrijeme, no u Sevilli će se najvjerojatnije vratiti u početnih 11.

- Sevilla je odlična momčad, stvarno su kvalitetni i jako opasni. Ne očekuje nas lagan zadatak, ali nećemo se predati, već idemo u Sevillu dati sve od sebe. Idemo pokušati izboriti pozitivan rezultat što sigurno neće biti jednostavno. Sevilla uz visoku kvalitetu igra i pred svojim navijačima, no mi svi skupa vjerujemo da možemo odigrati jednu kvalitetnu utakmicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 28

VIDEO

Filip Hrgović - Daniel Dubois: Kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?
SVE BITNE INFORMACIJE

Filip Hrgović - Daniel Dubois: Kad i gdje je borba, koliko košta prijenos, gdje gledati uživo?

Filip Hrgović vraća se u ring protiv Britanca Daniela Duboisa, koji je lani boksao s Usikom za titule prvaka. Borit će se za privremenu IBF titulu svjetskog prvaka

HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Bundesligaš želi Labrovića, Čabraji novi ugovor

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
UŽIVO Hrgović - Dubois: Hrvat po veliki pojas. Evo kad kreće
BOKSAČKI SPEKTAKL

UŽIVO Hrgović - Dubois: Hrvat po veliki pojas. Evo kad kreće

Nakon 17 pobjeda u 17 profesionalnih mečeva hrvatskog boksača Filipa Hrgovića očekuje borba za privremeni teškaški pojas po IBF-u protiv Britanca Daniela Duboisa u Rijadu