Sport

Komentari 22

Piers Morgan: Mesute, sramoto nogometna! Pun si love, a škrt

Piers Morgan: Mesute, sramoto nogometna! Pun si love, a škrt

Jedan od najplaćenijih na svijetu, najplaćeniji u Arsenalu, 350 tisuća funti tjedno da bi uglavnom sjedio i igrao PlayStation, ali ne pristaješ na smanjenje plaće... Sramoto, rekao je Morgan Özilu

Igrači Arsenala pristali su na 12,5%-no smanjenje plaća. Uz poneku iznimku. A velikog navijača Topnika, TV voditelja Piersa Morgana (55), posebno je razbjesnilo što je među tim iznimkama i Mesut Özil.

Morgan vrlo, vrlo često totalno pretjeruje sa optužbama i neprimjerenim načinom komunikacije, ali za ovo će mu mišljenje malo tko uputiti i slovce zamjerke.

- Srami se, Mesute Özil. Sra-mi se! Mladi igrači koji u usporedbi s tobom zarađuju sitniš pristali su na 12,5% manju plaću, a ti, kojem bi to bila tek najmanja kap u oceanu novca.. Ti nećeš. Sramoto! - komentirao je Morgan u emisiji 'Dobro jutro, Britanijo'.

- Zbog takvih kao ti, Özile, mnogim je nogometašima uništen ugled. Ti zaslužuješ da ti se ugled uništi. Jedan od najplaćenijih na svijetu, najplaćeniji u Arsenalu, 350 tisuća funti tjedno da bi uglavnom sjedio i igrao PlayStation, ali ne pristaješ na smanjenje plaće... Sramoto! - rekao je Piers Morgan u najgledanijem engleskom jutarnjem TV programu.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Najčitaniji članci