Obavijesti

Sport

Komentari 51

'Pitajte Hrvate jesu li sretni što će u osmini finala igrati s nama'

'Pitajte Hrvate jesu li sretni što će u osmini finala igrati s nama'

Jasno je da Hrvati neće biti presretni što su dobili nas, ali to ne znači da nas ne mogu proći. Mi imamo još stvari koje treba popraviti, sada trebamo sve analizirati i vidjeti gdje smo griješili, rekao je nakon Slovačke

VIDEO

Španjolska nogometna reprezentacija bila je gotovo na pragu ispadanja nakon što je prve dvije utakmice, protiv Švedske i Poljske, remizirala. 

POGLEDAJTE VIDEO: Modrićeva majstorija protiv Škotske

Pokretanje videa...

Modrićeva majstorija protiv Škotske 01:19

U posljednjem kolu 'furija' je igrala protiv Slovačke kojoj je utrpala pet golova te se kao drugoplasirana iz skupine E plasirala u osminu finala, a na konferenciji za medije španjolski izbornik komentirao je utakmicu. 

- U prvih petnaestak minuta utakmice lopta nije željela u gol, ali onda nam se otvorilo... Ma, naravno, pa kako ne bih bio sretan! Igrači i njihove obitelji su vrlo sretne nakon ovoga. Moja obitelj je bila na stadionu, podijeliti ovakve pobjede sa svojima je najljepša stvar na svijetu - rekao je Luis Enrique nakon pobjede protiv Slovačke i nastavio:

- Pokazali smo da možemo prebroditi sve kritike, da možemo biti jači iz dana u dan. Atmosfera u stožeru i u kampu je dobra. Jesam li otvorio šampanjac? Pa rekao sam da ću ga otvoriti ako danas dobijemo, jer ovo nam je važna pobjeda!

Euro 2020 - Group E - Slovakia v Spain

Druga utakmica ove skupine, između Švedske i Slovačke, za Hrvatsku je do kraja bila neizvjesna. Šveđani su u posljednjim minutama susreta pobijedili Poljsku zbog čega su završili kao prvi te će 'vatreni' u osmini finala igrati protiv drugoplasirane Španjolske. 

Čini se da je izbornika 'furije' Luisa Enriquea pobjeda nad Slovacima napunila samopouzdanjem pa je dosta naprasito odgovorio na pitanje što misli o protivniku koji ga čeka u daljnjoj fazi natjecanja. 

- Imamo dobar stožer i osoblje, atmosfera je vrlo dobra i radujemo se sljedećoj utakmici. Na ovom Euru postoji šest do osam favorita po onome što sam dosad vidio, bez ikakve sumnje...', pričao je Enrique, a onda su ga upitali što misli o sljedećem protivniku. 
'Hrvatska? Pitajte ih jesu li sretni što će u osmini finala igrati protiv nas', ispalio je arogantno  Enrique nakon čega je svoj stav ipak pokušao ispraviti:

Euro 2020 - Group E - Slovakia v Spain

- Jasno je da Hrvati neće biti presretni što su dobili nas, ali to ne znači da nas ne mogu proći. Mi imamo još stvari koje treba popraviti, sada trebamo sve analizirati i vidjeti gdje smo griješili.

Na kraju je Enrique shvatio da se zaletio te je rekao 'dvije, tri lijepe' o hrvatskoj reprezentaciji. 

- Ne mogu reći da je Hrvatska savršeni protivnik za nas. Siguran sam da bi mnogi imali neke druge želje da smo mogli birati. To će biti dobra utakmica, Hrvatska je vrhunska momčad s igračima koje jako dobro poznajemo. Znamo da će to biti težak meč, ali kad prođete do posljednjih 16, ne možete očekivati ​​da ćete igrati lagane utakmice protiv slabih momčadi. Odmah ćemo se početi pripremati za osminu finala, s puno samopouzdanja jer znam da svi s nestrpljenjem čekaju taj ponedjeljak i utakmicu s Hrvatskom - zaključio je Luis Enrique.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani