Obavijesti

Sport

Komentari 32

Pivarić: Ova momčad se neće predati, i dalje je sve na nama

Pivarić: Ova momčad se neće predati, i dalje je sve na nama
1

Zaostatak za Rijekom nije ugodan, ali ništa nije izgubljeno. Pred nama je još puno utakmica. Idemo poginuti do kraja da se vratimo na prvo mjesto, kaže Filip Benković

VIDEO

Nije mi na kraj pameti bilo nekoga izbjegavati. Jednostavno, dugo sam se zadržao u svlačionici i nisam mislio da itko čeka vani. Nikada nisam izbjegavao medije, pa neću niti sada, rekao je Josip Pivarić na prozivanje kako je većina nogometaša Dinama pobjegla od predstavnika medija nakon iznenađujućeg remija s Istrom na Maksimiru.

Nije se Pivarić, dakle, skrivao, no zato jest istina da je Dinamo u velikim problemima.

- Ne možemo pobjeći od toga da smo u krizi. Nismo bili pravi i ovo nije bila razina koja se očekuje od Dinama. Slijedi teška borba s Rijekom do kraja prvenstva. No ova momčad sigurno se neće predati. U ime svlačionice vam jamčim da ćemo sve napraviti da se vratimo i pokažemo da je Dinamo prvak i da će to ostati. Uostalom, do kraja sezone imamo tri direktna okršaja s Rijekom i još uvijek smo u poziciji da sami odlučujemo o svojoj sudbini - kaže Dinamov dokapetan.

Isto razmišlja i njegov mladi kolega Filip Benković. Ni on se, kaže, nije skrivao od medija.

- Otišao sam na drugi izlaz jer nisam razmišljao da nas netko još čeka. Žao mi je što je tako ispalo i ispričavam se u svoje ime te u ime suigrača. Jer, ako ne bježimo od kamera kada pobjeđujemo, onda nećemo ni kada rezultat nije pravi. 

I Filip je dan poslije prokomentirao remi s Puljanima.

- Nismo bili na razini i to nam se vratilo na način kako se već vratilo. Zaostatak za Rijekom nije ugodan, ali ništa nije izgubljeno. Pred nama je još puno utakmica. Idemo poginuti do kraja da se vratimo na prvo mjesto - rekao je mladi stoper, a Mario Šitum dodao:

- Zašto smo prosuli bodove? Nismo bili pravi. Zašto? Da znam odgovor prvo bih ga rekao suigračima. U svakom slučaju, nije problem izgubiti bodove ako ostaviš srce na terenu, ako trčiš, uklizavaš i ako se možeš pogledati u ogledalo nakon utakmice. To je jedino ispravno mjerilo.

Rijeka bi im u nedjelju mogla pobjeći osam bodova, no Šitum uvjerava da ništa još nije gotovo.

- Činjenica je da smo u lošem razdoblju, da nema rezultata i da je izvedba loša. Svjesni smo toga i samo je na nama da to ispravimo što prije. Ovo je bio kiks kojeg nitko nije očekivao, ali ne priznajem kapitulaciju. Rijeka ima ugodnu situaciju, ali daleko je to od gotove stvari. Uostalom, usporedite bodove Dinama lani u ovo vrijeme i sada pa ćete vidjet da je to tu negdje. Recept? Treba se uzdignuti iz krize i vratiti starim navikama pobjeđivanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu, rekao je hrvatski reprezentativac
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"