Sport

Komentari 19

Pjaca odabrao: Anderlecht na 6 mjeseci, produžio i s Juveom...

Pjaca odabrao: Anderlecht na 6 mjeseci, produžio i s Juveom...

U Anderlechtu treba zaslužiti Dalićev poziv na Euro, među Vatrenima pokazati da je u najboljoj mogućoj formi, vratiti se u Juventus i napokon potvrditi zašto su Talijani za njega Dinamu iskrcali 23 milijuna eura

Ni Sampdoria, ni Cagliari, ni Parma, a ni Olympiacos koji je predzadnji dan prijelaznog roka iskočio kao jaki kandidat. Ne, Marko Pjaca (24) neće u drugi klub Serie A, niti će u Grčku. Hrvatski nogometaš ide kod Vincenta Kompanyja, u Anderlecht.

Pjaca pokušava uhvatiti formu i napraviti novi zalet u karijeri na razini svojeg blistavog talenta kojeg već dugo koče serija ozljeda i oporavaka. Pa je, ne samo odlučio do kraja sezone otići na posudbu u Belgiju nego i - obnoviti ugovor s Juventusom, do ljeta 2023.

Bude li zdravlja sve bi trebalo ići prema jasnom planu: u Anderlechtu zaslužiti Dalićev poziv na Euro, među Vatrenima pokazati da je u najboljoj mogućoj formi, vratiti se u Juventus i napokon potvrditi zašto su Talijani za njega Dinamu iskrcali 23 milijuna eura.

Juventus v Udinese - Coppa Italia -  Round of Sixteen - Allianz Stadium

Prije četiri godine Fabio Paratici nije imao ni 0,5% dvojbe oko toga da iz Zagreba u Torino dovodi igrača koji će u Serie A postati svjetska klasa. Povjerenje u Pjacu demonstrirano je i novim ugovorom. Marko je Juventusov, 100%.

Inače, bit će mu ovo treća posudba iz Juventusa, Anderlecht dolazi nakon posudbi u Schalke 04 i Fiorentinu. Najveći belgijski klub kojeg je u svjetske visine nosio Tomislav Ivić danas je deveti u Prvoj ligi...

Najčitaniji članci