Obavijesti

Sport

Komentari 24

Pjanić: Hrvatska ima velike igrače i može puno na Euru

Pjanić: Hrvatska ima velike igrače i može puno na Euru
1

Mladi Kovačić se uklapa, bit će sve bolji, a Modrić je glavni na sredini terena kod Real Madrida. Drago mi je da tako dobro igraju, rekao je Miralem Pjanić

VIDEO

Vezni nogometaš reprezentacije Bosne i Hercegovine i Rome, Miralem Pjanić (25), smatra kako Hrvatska na Europskom prvenstvu u Francuskoj može napraviti dobar rezultat jer ima odlične igrače poput Luke Modrića protiv kojega je u utorak igrao u Ligi prvaka, dok se BiH ima vremena pripremiti za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo te napraviti ono što joj nije uspjelo uoči Eura, rekao je u Madridu u razgovoru za Hinu.

- Hrvatska ima velike igrače, već godinama pokazuje da je dobra momčad. Vjerujem da mogu napraviti dobar rezultat na Europskom prvenstvu - kazao je Pjanić koji je ove sezone u 33 utakmice za Romu zabio 11 golova te je deset puta asistirao.

Njegova momčad je u utorak poražena s 0-2 od Real Madrida u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka i tako se s ukupno 0-4 oprostila od tog natjecanja.

- Bilo je teško poslije prve utakmice, no imali smo prilike i to bolje od Real Madrida. Nažalost nismo ih iskoristili, a njima malo treba da zabiju - izjavio je Pjanić i pohvalio hrvatske nogometaše u redovima madridske momčadi.

- Mladi Kovačić se uklapa, bit će sve bolji, a Modrić je glavni na sredini terena kod Real Madrida. Drago mi je da tako dobro igraju te se nadam da će nas sve više biti u velikim europskim klubovima - dodao je bosanskohercegovački reprezentativac za kojega su prema medijskim nagađanjima zainteresirani Real Madrid, Chelsea i Manchester United.

- Za osvajanje Lige prvaka ove godine favoriti su isti, kao i uvijek, a to su Barcelona, Bayern i Real Madrid, no rekao bih da je Barcelona korak ispred svih - napomenuo je jedan od najboljih nogometaša talijanske lige ove sezone.

Nadao se, kaže, igranju na Europskom prvenstvu u Francuskoj ovo ljeto no BiH je poražena u dodatnim kvalifikacijama od Irske s ukupno 1-3.

- Poslije Svjetskog prvenstva cilj nam je bio odlazak na Euro, no na kraju smo izgubili u baražu u kojem smo mogli izvući više. Sada nas čeka teška H kvalifikacijska skupina za odlazak na iduće Svjetsko prvenstvo u Rusiji u kojoj su Belgija, Grčka, Estonija i Cipar. Bit će teško, ali imamo vremena da složimo i pripremimo dobru momčad i što bolje odigramo te utakmice - zaključio je Pjanić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...