Sport

Komentari 41

Plaćen 13 € milijuna po ozljedi! Barcelona, Dembele opet out...

Plaćen 13 € milijuna po ozljedi! Barcelona, Dembele opet out...

Dembele je u dvije i pol godine za Barcu odigrao 74 utakmice, dao 19 golova i imao 17 asistencija. Premalo. Premalo svega... I zabijenih i namještenih golova i utakmica za igrača od 125 milijuna eura

Kad se pogleda statistički učinak nije Ousmane Dembele (22) uopće loš. Ali kad se pogleda koliko je plaćen, a koliko ozlijeđen... Ispada da je Barcelona u ljeto 2017. kupila igrača sa etiketom 'Pazi, lomljivo'.

Francuska senzacija je gotovo još kao tinejdžer prešao iz Borussije Dortmund u Barcelonu 25. kolovoza 2017. u bombastičnom transferu vrijednom 125 milijuna eura u njemačkoj blagajni.

Neymar u PSG za 222, a Dembele na Camp Nou za 125... 'Lovely jubbly'? Barem zasad, ne ispada baš tako. Dembele se danas vratio treninzima, a onda usred treninga vratio rehabilitaciji i to mu je - 'jubilarna' deseta ozljeda otkad je u Blaugrani:

Dembele je u dvije i pol godine za Barcu odigrao 74 utakmice, dao 19 golova i imao 17 asistencija. Premalo. Premalo svega... I zabijenih i namještenih golova i utakmica.

Dečko je zapravo plaćen: 13 milijuna eura - po ozljedi! Dembele se uglavnom liječi, a u međuvremenu Ansu Fati, 17-godišnjak, divovskim koracima ide prema statusu prvotimca i katalonskog ljubimca.

Ousmane Dembele je neupitni svjetski talent. Ali i sve neupitnije investicija koja ide pod radni naslov: 'promašena'. Ugovor s Barcelonom veže ga do ljeta 2022.

ATHLETIC DE BILBAO v FC BARCELONA. LA LIGA 2019/2020. ROUND 1.

Najčitaniji članci