Obavijesti

Sport

Komentari 21

Plavi junak: Preporodio se kad je vidio da se tata bolje osjeća

Plavi junak: Preporodio se kad je vidio da se tata bolje osjeća
1

GOL S POSVETOM O očevoj bolesti Hillal Soudani ne želi razgovarati čak ni s ljudima u klubu, to mu je bolna tema, no smirio se kad je otišao u Alžir vidjeti ga...

VIDEO

Vikend prije derbija El Soudani je proveo u Alžiru. Otišao je u posjet teško bolesnom ocu, ali se u Maksimir vratio s dobrim vijestima. Tata mu je bio malo bolje i Zoran Mamić mogao je biti barem malo mirniji. Znao je trener da od svojeg ponajboljeg igrača u velikom derbiju može očekivati dobru utakmicu.

Možda ova Soudanijeva partija do 94. minute nije bila tako dobra, ali je gol, volejčina koju je zabio, bio potez utakmice, sigurno jedan od najboljih golova u HNL-u ove sezone. To je gol koji je možda okrenuo prvenstvo, vratio je “modre” na vrh i sigurno se u Maksimiru sad barem malo lakše diše.

Pobjednički gol u derbiju posvetio je bolesnom ocu, na majici ispod dresa mu je pisalo “Za tebe, moj oče”. Sve to, naravno, teško pada Soudaniju, ali posljednjih je dana i bolje raspoložen jer su vijesti bolje.

Daje ključne golove

Ipak, Alžirac obiteljske probleme ne želi komentirati niti s ljudima u klubu. Teško mu je pričati o očevoj bolesti, pa je čak i one bliske ljude u Dinamu zamolio za diskreciju. Ove sezone mu učinak u HNL-u nije dobar onako kako se to od njega očekivalo, zabio je četiri gola u prvenstvu, ali su tri od ta četiri gola Dinamu izravno donosila bodove i to je ono što je vrlo važno za aktualnog prvaka.

U prvom je derbiju protiv Hajduka u Maksimiru zabio za remi, sad je donio pobjedu u derbiju, a zabio je za Dinamov bod i u Gradskom vrtu protiv Osijeka. I kad nema sezonu iz snova, puno toga donosi. Alžirac je doista jedna od rijetkih stranih kupovina koja se posljednjih nekoliko godina isplatila “modrom” klubu. Vratio je puno toga uloženog.

Nije želio otići iz Dinama

Nakon što je Dinamo osigurao ulazak u skupine Lige prvaka, Zoran Mamić Soudaniju je rekao kako može ići, kako imaju ponudu za njega i kako su ga odlučili prodati. Alžirac je tada odvratio kako definitivno ostaje. No na zimu bi za njega opet moglo biti izdašnih ponuda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna