Obavijesti

Sport

Komentari 12

Playboyeva zečica postala je vlasnica kluba! Pa da vidimo tko sad neće trčati i dodavati

Playboyeva zečica postala je vlasnica kluba! Pa da vidimo tko sad neće trčati i dodavati
1

Izuzetno sam sretna i ponosna što sam postala većinska vlasnica kluba, vjerujem da ćemo postati vrlo ozbiljan klub i izboriti nastup u drugoj ligi, rekla je Daniella Chavez, koja tvrdi da je spavala s Cristianom Ronaldom

VIDEO

E, to se zove šok terapija. Dok neki klubovi, kako bi razbudili igrače, dovode nove trenere, u čileanskoj trećoj ligi, točnije u klubu Club Rancagua Sur odlučili su promijeniti gazdaricu. Tako je bivša Playboyeva zečica Daniella Chavez postala većinska vlasnica i odmah poslala poruku igračima da nema više šale.

POGLEDAJTE VIDEO: Playboyeve zvijezde

Pokretanje videa...

01:02

- Hvala vam svima na podršci. Uvjerena sam da ćemo napraviti veliki rezultat, da ćemo postati još profesionalniji i da ćemo se veseliti pobjedama našeg Racangua Sura - obratila se ljupka Daniella. 

Naravno, u momčadi čileanskog trećeligaša zavladala je opća euforija i moral je podignut na najvišu razinu. Uostalom, prvo obećanje nove gazdarice bilo je da klub napada čak ulazak u najelitnijij rang.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy 🛹 parte de la nueva decoración que tendré, amando estos Skateboards de @hylus_shop 🏡Cual es tu favorito? 🛹.

A post shared by Daniella Chávez (@daniellachavezofficial) on

Nadalje, Daniella voli nogometaše, pa je 2015. tvrdila da je spavala s Cristianom Ronaldom, dok je bio u vezi s Irinom Šajk.

- U početku je Ronaldo bio dosta sramežljiv, ali kada se opustio, bio je pravi muškarac. Htjela sam samo seks s njim, ništa drugo i to sam i dobila. Voljela sam njegovo tijelo. On je volio moje lice, grudi i činjenicu da nikad nije spavao s Playboyevom zečicom - rekla je Daniella.

Čileanka ima 34 godine i na Instagramu je prati više od 13 milijuna ljudi. Odmah je kupila i majicu svog novog kluba, Rancague, iako je velika navijača O'Higginsa, kluba koji trenutačno igra u prvoj ligi. 

- Odvest ću Rancagua Sur Sports Club iz treće u prvu ligu.  Sve ćemo podrediti tom cilju, moji igrači i ja - kaže Daniella.

E, sad, obožavateljica nogometa već je odredila i stručni stožer, pa ako vam nešto znači, u stožeru su legende O'Higginsa Rodrigo Perez, Fred Gayoso, Beto Gonzalez i Jose Gaete...

- I legenda Joel Molina - dodala je Daniella.

Eh, da umalo zaboravismo i legendarnog Molinu, koji se sad proslavio, nakon Danielline objave. Inače, riječ je o igraču koji se umirovio prije 20 godina, a igrao je za nekoliko čileanskih klubova. 

U novom klubu Danielle igraju samo čileanski igrači, nema tu velikih zvijezda, nema tu Cristiana Ronalda, njenog bivšeg partnera iz 2015., ali bi mogla iskoristiti svoj šarm da dovede u klub nekoliko čelanskih zvijezda. Kažu Čileanci da ima veliku moć uvjeravanja i da ne prihvaća NE kao odgovor.  

Uostalom, da vas kojim slučajem Daniella pozove u klub da budete dio jednog velikog i ambicioznog projekta, kojem je samo nebo granica, biste li joj mogli reći NE? 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu