Obavijesti

Sport

Komentari 0

'Plinari' su izgubili u Zaporožju

'Plinari' su izgubili u Zaporožju

Zagrebašima ne ide ove sezone u grupnoj fazi Lige prvaka. U sedmoj su utakmici u skupini izgubili i sedmi put, a bolji su bili rukometaši Motora iz Zaporožja u Ukrajini (29-25)

VIDEO

U zaostalom susretu osmog kola B skupine rukometne Lige prvaka PPD Zagreb je na gostovanju u Zaporožju izgubio od Motora sa 29-25 (13-13). Zagrebaši su lovili prve bodove bez ključnih igrača te nakon dvije samoizolacije u proteklih mjesec dana, no nažalost nisu uspjeli.

Zagreb: Rukometaši PPD Zagreb protiv HC Motor u utakmici Lige prvaka

Premda je na put otišao bez Vlaha, Klarice, Ašanina, Vuglača i Ćavara, hrvatski prvak je dobro otvorio utakmicu te držao egal do 13. minute. Domaćin se tada odvojio na četiri gola razlike, no PPD Zagreb je uspio izjednačiti na 11-11, a na odmor se otišlo s identičnim rezultatom kao i u prvom susretu u Zagrebu (13-13).

Napad Zagreba predvodili su Matanović sa četiri te Burić s tri pogotka. Najviše problema obrani Zagreba s druge je strane zadao Kozakevych sa četiri gola iz isto toliko pokušaja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Zagreb: Rukometaši PPD Zagreb protiv HC Motor u utakmici Lige prvaka

U drugom dijelu domaćin je poveo 21-18, a Zagrebaši nažalost, nisu uspjeli preokrenuti rezultat. Uz šest isključenja Zagrebaša u drugom poluvremenu i crveni karton Obradovića utakmica je na kraju završila rezultatom 29-25. Najefikasniji u redovima Zagrebaša je bio Matanović sa osam pogodaka, dok je s druge strane Kozakevych postigao deset.

U posljednjoj utakmici u ovoj kalendarskoj godini PPD Zagreb će 23. prosinca gostovati kod Celja Pivovarne Laško.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu