Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
8 komentara

Počela obnova Gradskog vrta: 'Bijelo-plavi' dobili su semafor

Europski klub mora imati isto takav semafor! Inicijativa je postojala već neko vrijeme, sada smo to uspjeli i realizirati, rekao je Igor Galić, direktor kluba, oko nove investicije u Gradskom vrtu

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL/NK Osijek
8 komentara

Nogometni klub Osijek odsad se može pohvaliti novim, modernim semaforom na svom stadionu Gradski vrt. Zamijenio je dosadašnji koji je odradio svoje. "Današnja je tehnologija takva da je bilo nužno pronaći mu odgovarajućeg nasljednika", kažu iz Osijeka.

Dugo su se čekale potrebne dozvole i softver za nabavku novog LED semafora sa svom pratećom opremom koji je stigao iz Belišća. Dimenzija je 8 x 4 metra, a njegovo je samo postavljanje izazvalo veliko zanimanje klupskih zaposlenika, ali i prolaznika.

- Europski klub mora imati isto takav semafor! Inicijativa je postojala već neko vrijeme, sada smo to uspjeli i realizirati. Novi semafor prati suvremene trendove na području tehnologije, što ćemo, dakako, posve iskoristiti u prezentaciji gledateljima - rekao je direktor kluba Igor Galić.

Semafor će premijeru imati u utakmici Osijeka protiv Lokomotive 28. listopada, a u bijelo-plavom klubu ističu kako je to zapravo početak infrastrukturnih projekata koje će jednoga dana preseliti na novi stadion.

Nešto novo u Gradskom vrtu! 👀 #pokrenimograd Više na 👉 nkos.co/2z0F164

Posted by NK Osijek on 12. listopada 2017
Naši partneri pišu
Message