Obavijesti

Sport

Komentari 3

Počele pripreme: Hajduk na Brač, a dinamovci u Rovinj...

Počele pripreme: Hajduk na Brač, a dinamovci u Rovinj...

Dok na Maksimiru vlada sjajno raspoloženje, na jugu se kuju planovi kako riješiti krizu koja se nadvila nad hrvatskim velikanom. Danas je predstavljen novi sportski direktor, a igrači su krenuli s pripremama...

VIDEO

Dvotjedna zimska stanka je završila, a hrvatski klubovi su već okupili svoje igrače i krenuli s pripremama za nastavak sezone.

Dinamovci su zapečatili sjajnu 2020. godinu plasmanom u šesnaestinu finala Europske lige te još jednom osigurali titulu jesenskog prvaka te se u sjajnom raspoloženju, barem što se tiče rezultata, oprostili od prošle godine koja nam je donijela jako puno stresa. Sad kreće pakleni dio sezone i borba za trofeje.

Europa League - Group K - GNK Dinamo Zagreb v CSKA Moscow

Zoran Mamić okupio je svoju momčad u Zagrebu gdje su igrači odradili testove i liječničke preglede, a 5. siječnja 'modri' putuju u Rovinj na glavni dio priprema. 

Tamo će boraviti ukupno 28 igrača, a sezona počinje već 19. siječnja utakmicom protiv Rijeke. 

Popis igrača za pripreme: 

Dominik Livaković, Danijel Zagorac, Renato Josipović, Arijan Ademi, Lovro Majer, Mislav Oršić, Bruno Petković, Petar Stojanović, Kevin Theophile-Catherine, Mario Gavranović, Izet Hajrović, Rasmus Lauritsen, Robert Burton, Luka Ivanušec, Joško Gvardiol, Dino Perić, Bartol Franjić, Kristijan Jakić, Mario Ćuže, Marin Leovac, Sadegh Moharrami, Iyayi Atiemwen, Neven Đurasek, Josip Mišić, Josip Šutalo, Stefan Milić, Lirim Kastrati, Marko Tolić.

Dok na Maksimiru vlada sjajno raspoloženje, na jugu se kuju planovi kako riješiti krizu koja se nadvila nad hrvatskim velikanom. Hajduk je 2020. godinu završio na razočaravajućem 5. mjestu, a predsjednik Lukša Jakobušić je krenuo u sastavljanje sportske politike kluba. Litavac Mindaugas Nikoličius imenovan je novim sportskim direktorom 'bilih', a odmah nakon pressice predsjednik i sportski direktor su u svlačionici porazgovarali s igračima koji su krenuli u pripreme za nastavak sezone.

Situacija je teška, vremena za usavršavanje jako malo, ali glavni cilj su i dalje europska natjecanja.

Novi trener još nije na vidiku pa će momčad povesti šef Akademije Boro Primorac. Za razliku od velikih rivala, hajdukovci su svoju bazu za pripreme pronašli u susjedstvu, na otoku Braču gdje će trenirati od 7. do 16. siječnja. Hajduk će prvi službeni susret u 2021. godini odigrati 23. siječnja na gostovanju kod Šibenika.

Popis igrača: Lovre Kalinić, Marin Ljubić, Josip Posavec, Marin Jakoliš, Darko Todorović, Vicko Ševelj, Mario Vušković, Stefan Simić, Kristian Dimitrov, Božo Mikulić, Nihad Mujakić, Stipe Radić, David Čolina, Ivan Dolček, Stanko Jurić, Jani Atanasov, Bassel Jradi, Mario Čuić, Darko Nejašmić, Mijo Caktaš, Tonio Teklić, Ivan Brnić, Adam Gyurcso, Leon Kreković, Dimitrios Diamantakos. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani