Obavijesti

Sport

Komentari 0

Počeo vaterpolski Kup, Mladost, Jug, Solaris i Jadran superiorni

Počeo vaterpolski Kup, Mladost, Jug, Solaris i Jadran superiorni

Kvalifikacijski turniri u Zagrebu i Dubrovniku održavaju se od petka do nedjelje, a igra se ligaškim sustavom, odnosno svatko sa svakim. Po dvije najbolje momčadi iz kvalifikacijskih skupina plasirat će se na završni turnir Kupa u siječnju sljedeće godine

VIDEO

U Zagrebu i Dubrovniku u petak su počeli kvalifikacijski turniri Hrvatskog kupa za vaterpoliste, a favoriti su na startu kvalifikacija upisali uvjerljive pobjede. 

POGLEDAJTE VIDEO: Mladost predstavila momčad

Pokretanje videa...

Mladost predstavila momčad 01:20

U Zagrebu, gdje igraju Mladost, Medveščak, Jadran, POŠK i Mornar BS, vaterpolisti Mladosti su na otvaranju lakoćom svladali Medveščak sa 17-4 (3-1, 6-3, 5-0, 3-0), a potom je splitski Jadran dobio POŠK sa 17-2 (5-0, 3-0, 5-1, 4-1).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sličan scenarij vidjeli smo i na turniru u Dubrovniku čiji su sudionici Jug AO, Solaris, Primorje EB, Zadar 1952, makarski Galeb i korčulanski KPK. Jug je lakoćom pobijedio KPK s 21-4 (4-0, 5-3, 6-0, 6-1), a jednako uvjerljivi su bili riječko Primorje EB i šibenski Solaris. Primorje EB je svladalo makarski Galeb s 25-4 (4-1, 7-1, 8-1, 6-1), a Solaris je bio bolji od Zadra 1952 s 27:6 (6-1, 7-1, 7-2, 7-2).
 
Na zagrebačkom turniru poslijepodne se sastaju Medveščak - Jadran ST (19 sati) i Mornar BS - Mladost (20.30), a u Dubrovniku KPK - Galeb (17.30), Jug AO - Solaris (19.00) te Zadar 1952 - Primorje EB (20.30).

Kvalifikacijski turniri u Zagrebu i Dubrovniku održavaju se od petka do nedjelje, a igra se ligaškim sustavom, odnosno svatko sa svakim. Po dvije najbolje momčadi iz kvalifikacijskih skupina plasirat će se na završni turnir Kupa u siječnju sljedeće godine. U zagrebačkoj skupini favoriti su Mladost i Jadran, dok u Dubrovniku po kvaliteti prednjači Jug, a o drugom putniku na završni turnir trebali bi odlučivati Primorje EB i Solaris.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu