Obavijesti

Sport

Komentari 17

Podravina: Pogledajte start divljaka zbog kojeg je dobio šest mjeseci izgona iz nogometa

Podravina: Pogledajte start divljaka zbog kojeg je dobio šest mjeseci izgona iz nogometa

Nikola Deglin, igrač domaćeg kluba, prošao je najgore jer ga je đonom u glavu udario gostujući igrač Kuzminski i poslao u bolnicu na šivanje. Za to je dobio čak šest mjeseci kazne

VIDEO

Svašta se vidi i doživi na niželigaškim travnjacima, ali Mateo Kuzminski kandidirao se za najljepši "nogometni high-kick". Naime, u Gornjoj Rijeci igrala se utakmica 18. kola Druge županijske lige između istoimenog domaćina i Mladosti iz Koprivničkih Bregi, ali rezultat 1-1 nije ono što će se pamtiti, već divljački potez spomenutog Kuzminskog.

Nakon utakmice dogodio se veliki obračun između igrača obje momčadi, čak i navijača te redara. Gosti nisu bili posebno zadovoljni suđenjem, okružili su suca, kada je, zapravo, i nastala gužva te posljedično fizički obračuni.

Nikola Deglin, igrač domaćeg kluba, prošao je najgore jer ga je đonom u glavu udario gostujući igrač Kuzminski i poslao u bolnicu na šivanje. Prethodno je navodno, prenosi ePodravina, Deglin udarao mladog golmana Mladosti (18) od čega je zaradio hematom kod oka i završio u bolnici, a što je do revolta dovelo Kuzminskog. Međutim, to su demantirali iz Gornje Rijeke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Start za zatvor u Podravini VIDEO

- Nakon utakmice koju su igrali pretposljednja Gornja Rijeka i prvoplasirana Koprivnički Bregi, gosti, iznervirani što nisu osvojili sva tri boda napadaju suca, pa su nakon četiri minute nadoknade protestirali kako je premalo nadoknade. Redari su ušli u teren, no s obzirom kako je to županijska liga i nitko nije očekivao tako nekakav eksces, redara je bilo 10-ak, stoga su domaći igrači odlučili pomoći redarima (bez ikakvog oblika nasilja) da suci nesmetano dođu do svlačionice, u jednom trenutku kada je mladi vratar Gornje Rijeke - Domagoj Petrinjak pristizao u pomoć, sleđa ga je udario gostujući navijač šakom u glavu, nakon koje je vratar zadobio blagi potres mozga, domaćeg igrača, (Nikola Deglin) koji je svojeg vratara htio izvući iz gužve, i pritom nije nikog ni taknuo (no koprivnički mediji navode kako je udarao golmana gostiju ŠTO NIJE ISTINA), na sve to naletio je Mateo Kuzminski koji se na Deglina ni krivog ni dužnog divljački zaletio i priredio mu večer u bolnici i ožiljak (osam šavova na licu) za cijeli život - priopćili su iz Gornje Rijeke.

Njegov čin nije prošao nekažnjeno, Gornja Rijeka poslala je snimku incidenta Nogometnom savezu Koprivničko-križevačke županije, čiji je disciplinski sudac Kuzminskog kaznio šestomjesečnog zabranom neigranja.

Također, kaznio je novčano i Mladost s 500 kuna zbog ulaska navijača u teren i sudjelovanju u tučnjavi, a zbog loše organizacije isti će iznos morati platiti i domaćin.

Inače, Mladost je vodeća momčad Druge ŽNL s osam bodova prednosti iza drugoplasiranog Prekodravca iz Ždale. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu