Obavijesti

Sport

Komentari 0

Podravka pala od Borussije: 'Izgorjeli smo od velike želje'

Podravka pala od Borussije: 'Izgorjeli smo od velike želje'

Na kraju samo moram reći da moramo raditi puno i boriti se sa svim ekipama koje nam dođu ili s kojima igramo, vjerovati u sebe i uživati što se natječemo u najelitnijem rukometnom natjecanju, rekla je Dumanska

VIDEO

Rukometašice Podravka Vegete u 9. kolu DELO Lige prvakinja protiv Borussie Dortmund na domaćem terenu doživjele su novi poraz. Doduše poraz je bio manje bolan od onog u Njemačkoj kad su „kokice“ pretrpjele pravu katastrofu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Rukometašice Podravke odale počast treneru 03:10

No, i ovaj domaći od minus osam (24:32) zgoditaka jako žari, poput koprive. Trener domaćih Goran Mrđen nije mogao računati na nekoliko igračica. Prije svih se osjetilo neigranje kapetanice Larisse Kalaus, te Zadravc i Ilyne, što je za „rijetku“ klupu domaćih veliki hendikep. Na kraju utakmice koja je završila onako kako je i „morala“, jer nakon 30 minuta gošće su imale neuhvatljivu prednost od sedam golova. Ostalo je bila rutina.

Jedino se u domaćim redovima mogla veseliti Dijana Mugoša, koja je zabila deveti zgoditak za domaće, koji je ujedno bio 4000. gol rukometašica iz Koprivnice na međunarodnoj sceni. Kod domaćih koje su povremeno pokušavale uloviti neulovljivu rezultatsku prednost, Dejana Milosavljević je sa sedam zgoditaka bila uz vratarku Dumanesku s 13 obrana prvo ime među Mrđenovim igračicama.

Poreč: Rukometni HEP Croatia Cup, Hrvatska - Brazil

Veseli što se nakon ozljede vratila Milosavljević, koja je bila prva napadačka violina. Naravno vjetar u leđa suigračicama davala je Dumanska, te najavila da se vraća u formu. 

Nakon susreta na tiskovnoj konferenciji trener domaćih Goran Mrđen je čestitao Borussiji na pobjedi. 

- Bili su bolji ovu utakmicu, ali prije svega u prvom poluvremenu. Mi smo jako željeli odigrati jednu dobru utakmicu. S obzirom da nas povrede ne štede i da po četvrti puta mijenjamo sustav igre. Mislim da smo od velike želje u prvom poluvremenu malo izgorjeli. Prije svega u obrani nismo bili agresivni na nivou na kojem smo to bili u drugom poluvremenu. Kad igraš kvalitetno obranu onda imaš više samopouzdanja u napadu i možeš i zabijat golove što smo i pokazali u drugom poluvremenu. Koliko god se to može, a u sportu je to teško volio bih da zaboravimo prvo poluvrijeme i da nam drugo poluvrijeme bude motiv za nastavak kako u Ligi prvakinja tako i u hrvatskom prvenstvu - kazao je domaći strateg.

Koprivnica: Utakmica 7. kola skupine A rukometne Lige prvakinja, Podravka Vegeta - Rostov

Trenerovim čestitkama gostujućoj momčadi na pobjedi pridružila se i vratarka Dumanska koja je rekla podvukla da su domaće igrale lošu obranu i primile puno golova u prvom dijelu. 

- Moramo popraviti naše pogreške i pokušati igrati bolje. Uspjeli smo to u drugom dijelu gdje smo bili puno agresivniji u obrani i radili puno prekršaja. Na kraju samo moram reći da moramo raditi puno i boriti se sa svim ekipama koje nam dođu ili s kojima igramo, vjerovati u sebe i uživati što se natječemo u najelitnijem rukometnom natjecanju za žene - zaključila je Dumanska. 

Podravka Vegeta: Tucaković, Dumanska (13); Turk 2, Karlovčan 2, Popović, Strugar, Milošević 2, Milosavljević 7, Megerle, Mugoša 3, Franušić 3, Buljan, Šenvald 2, Stelmakh, Bazaliu 3. Trener: Goran Mrđen.

Borussia Dortmund: Ten Holte (13), Kohorst; Berger 4, Sando 2, Zschocke 4, Van Zijl 3, Moreno, Kucukylidiz 2, Abdulla 3, Freriks 6, Van Der Heijden 5, Ronning 3, Uscinowicz. Trener: Fuhr Andre.

Isključenja: Podravka Vegeta 14 min( Šenvald 2+2, Karlovčan, Mugoša, Buljan, Franušić, Bazaliu)/ 6min ( Kucukylidiz 2+2, Berger)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani