Sport

Komentari 201

Podržava Đokovića: Muškarac u hrvatskom dresu i srpskoj kapi stigao pred hotel u Melbourneu

Podržava Đokovića: Muškarac u hrvatskom dresu i srpskoj kapi stigao pred hotel u Melbourneu

Obožavatelji Novaka Đokovića se od prvog dana njegovog 'zatočeništva' skupljaju ispred hotela Park u kojem je smješten u Melbourneu i pružaju mu podršku

Jedan stariji muškarac stigao je ispred migrantskog smještaja u Melbournu kako bi podržao Novaka Đokovića. Na sebi je imao dres hrvatske nogometne reprezentacije, ali i kapu sa srpskim grbom.

Novak Djokovic Novak Djokovic

Podsjetimo, tijekom srijede je trajala prava drama u melburnškoj zračnoj luci gdje su vlasti u nekoliko navrata odbili izdati vizu najboljem tenisaču svijeta koji je u Melbourne stigao kako bi 'napao' jubilarni 10. naslov na AO te rekordni 21. Grand Slam. Nakon svega je Novak prebačen u imigracijski hotel odakle će saznati konačnu odluku australskih vlasti.

Đoković je u prijavi sudu naveo da ima valjanu vizu i medicinsko izuzeće organizatora Australian Opena, a u prijavi također jasno stoji da je Ministarstvo unutarnjih poslova Australije potvrdilo da je Đoković zadovoljio kriterije za ulazak u državu bez karantene!

Ipak, australska vlada pustila je u javnost pismo koje su poslali Australskom tenisom savezu u studenome u kojem ističu kako preboljenje koronavirusa nije nužni temelj za medicinsko izuzeće u Australiji, kao što je u nekim drugim državama. Više pročitajte OVDJE.