Obavijesti

Sport

Komentari 39

Pogledajte brutalne nokaute hrvatskih MMA boraca u Areni

Pogledajte brutalne nokaute hrvatskih MMA boraca u Areni
1

Erslan je protivnika desnim krošeom, srušio na pod i onda dovršio s par udaraca, a Ante Delija je od prve sekunde dominirao. Borba je završena u drugoj rundi nakon što su batine postale previše za Thompsona

VIDEO

KSW-ova priredba u zagrebačkoj Areni bila je pravi spektakl. Borila se i nekolicina Hrvata, a najbrutalniji su bili Ivan Erslan i Ante Delija.

Pokretanje videa...

KSW - live 04:32

Erslan je ušao u ring uz taktove Thompsonove pjesme - Ora et labora. Cijela dvorana bila je na nogama, a podrška publike itekako mu je pomogla!

Žustro je krenuo u borbu, i odmah u prvoj rundi nokautirao je Darwina Rodrigueza u prvoj rundi borbe poluteške kategorije i nastavio svoj neporaženi niz! Uzdrmao je protivnika desnim krošeom, srušio na pod i onda dovršio s par udaraca! Publika je podivljala, Arenom se orilo 'Ivane, Ivane'!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Rekao sam da ima puno rupa, još sam i loše otvorio borbu, ali kad nanjušim krv, gotovo je - rekao je Erslan pa nastavio:

- Tu mi je cura, tu mi je brat, tu mi je tata, mislim da bolji poklon za njih nisam mogao prirediti, hvala svima od srca, idemo! Poluteška postaje zanimljiva u KSW-u, dajte mi vremena, ali do pojasa ćemo doći - zaključio je pa prepustio dvoranu navijačima koji su ponovno krenuli klicati 'Ivane, Ivane'.

Zagreb: Borilački spektakl KSW 51, Ivan Erslan - Darwin Rodriguez

Ante Delija debitirao je u KSW-ovoj teškoj kategoriji borbom protiv Olija Thompsona, a hrvatski borac od prve je sekunde nevjerojatno dominirao. Udarao ga je, rušio, mlatio... Kao da nema sutra! Već u prvoj minuti borbe Thompsonova glava izgledala je kao pljeskavica, a dominacija se poslije samo nastavila. 

Minutu do kraja prve runde Delija je krenuo gušiti Thompsona, no potom je odustao shvativši da protivnik nije toliko uzdrman time. A onda ga je krenuo mlatiti šakama u glavu, no Thompson je nevjerojatan, sve je to pretrpio! Kakvu čeličnu bradu ima... Spasilo ga je samo zvono... A u drugoj rundi se nastavilo mlaćenje, pa je Thompson pao tehničkim nokautom!

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nadam se da ste zadovoljni, pokušavao sam biti što bolji i agresivniji. Zahvalio bih se cijelom Cro Cop timu, mojim trenerima, mom Gladiator timu iz Dubrovnika te jednome čovjeku - Mirku Filipoviću! I čovjeku s kojim sam počeo trenirati, Mari Peraku - zaključio je Delija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska