Obavijesti

Sport

Komentari 9

Pogledajte kako je sjajni Zubčić osvojio novo postolje u karijeri!

Pogledajte kako je sjajni Zubčić osvojio novo postolje u karijeri!

Našem skijašu je ovo bila čak treća utrka u posljednja četiri dana, a sutra ga čeka još slalom u Adelbodenu. Filip je tako došao do sedmog postolja u karijeri

VIDEO

Ušao je u drugu vožnju onako kako smo i pretpostavili, već tradicionalno, agresivno i žestoko. Bacio se na glavu, jurio je niz stazu Chuenisbärgli u Adelbodenu i opet Hrvatsku bacio u trans.

Pokretanje videa...

Zubčić nakon drugog srebra u Adelbodenu 00:47

Fantastični Filip Zubčić (27) je i drugi dan zaredom osvojio drugo mjesto u Adelbodenu, a ispred njega je i ovaj put bio Francuz Alexis Pinturault.

Najbolji hrvatski skijaš je u prvoj vožnji završio na petom mjestu sa sekundom i dvije stotinke zaostatka za prvoplasiranim Loicom Meillardom. Bio je svjestan da se opet mora upustiti u rizik ako želi do postolja, no to je već postala i tradicija u drugoj vožnji. Bacio se na glavu, prošao uz manje pogreške i ušao u cilj s 80 stotinki prednosti u odnosu na Talijana De Aliprandinija.

Men

Nisu ga uspjeli prestići ni Kilde, ni Odermatt, ni Meillard, ali je nevjerojatni Francuz Alexis Pinturault koji se nalazi u formi života. Imao je prednost nad Filipom, ali nju je još podebljao tijekom utrke.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE

Bio je maksimalno brz, bez gotovo ijedne pogreške te na kraju ušao u cilj s prednošću od sekundu i 26 stotinki ispred našeg skijaša. Na trećem mjestu završio je Loic Meillard. 

Men

Našem skijašu je ovo bila čak treća utrka u posljednja četiri dana, a sutra ga čeka još slalom u Adelbodenu. Filip je tako došao do sedmog postolja u karijeri, a osim tri druga mjesta u Švicarskoj, u Santa Caterini je osvojio prvo i treće mjesto, u Naebi je bio prvi prošle sezone te drugi u Hinterstoderu.

Bio je to posljednji veleslalom prije konca veljače. Sljedeća dva veleslaloma su na rasporedu u Banskom krajem veljače, potom u Kranjskoj Gori, a završni obračun slijedi na završnici sezone u Lenzerheideu.

Men

Filip je s novih 80 bodova ostao na trećem mjestu u ukupnom poretku veleslalomaša s 368 bodova. Isto tako, zaostatak je ostao isti za Pinturaultom (440), ali zato je smanjio u odnosu na Odermatta koji je na 400 bodova.

Što se tiče ukupnog poretka, zadržao je četvrto mjestu s 455 bodova, ispred njega su Marco Odermatt (501), Aleksander Kilde (560) te izvanredni Pinturault koji je uvjerljivo prvi sa 675 bodova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve