Obavijesti

Sport

Komentari 18

Pogledajte kako je Filip došao do petog postolja u karijeri!

Pogledajte kako je Filip došao do petog postolja u karijeri!

Zubčiću je ovo peto postolje u karijeri, a u dva dana je pobijedio i osvojio treće mjesto u Santa Caterini što je nevjerojatan uspjeh. Još prošle sezone pobijedio je u japanskoj Naebi, a ima i dva druga mjesta...

VIDEO

Ušao je u cilj nezadovoljan nakon prve vožnje. I sam je znao da to nije bilo na njegovoj razini, da mora puno bolje.

A onda u drugoj vožnji fantazija. Znao je da se mora baciti na glavu i riskirati ako želi do što bolje pozicije, a zapravo je nadmašio sva očekivanja! Bilo je teško očekivati postolje nakon 21. mjesta u prvoj vožnji, ali nevjerojatni Filip Zubčić (27) je dokazao da je i to itekako moguće!

Pokretanje videa...

Zubčić treći u Santa Caterini 01:56

Najbolji hrvatski skijaš osvojio je treće mjesto u veleslalomu u Santa Caterini nakon briljantne druge vožnje. Bio je na vrhu gotovo do samog kraja kada su ga preskočili Tommy Ford i Marco Odermatt, no vratimo se na početak.

Filip je imao startni broj dva, ali nije briljirao. Čim je prošao kroz cilj vidjelo se po njegovoj reakciji kako nije zadovoljan prvom vožnjom. Vrata su ovaj put bila nešto šire postavljena u odnosu na subotu, a to očito nije odgovaralo našem skijašu koji je prije dva dana u puno težim uvjetima došao do pobjede. Imao je nekoliko manjih grešaka, a to je na kraju utjecalo na njegovo vrijeme. Zaostao je sekundu i 25 stotinki za prvoplasiranim Odermattom i na kraju pao na 21. mjesto.

Alpine skiing: World Cup

Bio je svjestan da mora nešto promijeniti, da mora ići agresivnije i baciti se na glavu. To je napravio i na kraju imao najbolje vrijeme druge vožnje! Puno tečnije i bolje je skijao, bio je odlučniji, a po ulasku u cilj i puno zadovoljniji. S ukupnim vremenom od 2:09.17 je držao prvo mjesto sve do kraja utrke kada su ga preskočili Tommy Ford i Marco Odermatt koji su iskoristili prednost iz prve vožnje. Na kraju mu je prvo mjesto pobjeglo za samo 75 stotinki.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Zubčiću je ovo peto postolje u Svjetskom kupu, a u dva dana je pobijedio i osvojio treće mjesto u Santa Caterini što je nevjerojatan uspjeh. Još prošle sezone pobijedio je u japanskoj Naebi, a u Hinterstoderu i Adelbodenu bio je drugi. Ovaj put je došao do jedine pozicije koja mu je falila na postolju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"